Jump to content
php.lv forumi

Paypal integrācija lapā


Copy

Recommended Posts

Sveiki!

Būšu godīgs un teikšu kā ir ... web lapas taisu jau vairākus gadus, bet godavārds nekad dzīvē nav bijusi darīšana/saskarsne ar Paypal maksājumu sistēmu. Lieta tāda, ka lapā, lai notiktu darījums, ir poga, pēc kuras nospiešanas tiktu veikti tālākie darbi ar Paypal (kuriem man nav ne mazākās nojausmas kā darboties). Tapēc jautājums tiem, kas ar Paypalu ir darbojušies jau iepriekš, kur man smelties informāciju kādu? Nemeloju, šeit forumā meklēju, bet neatradu ko vaidzēja ... Varbūt tas kas zin var ieteikt kautko, vai tā ir dokumentācija, ieteikums kā tāds, gatavs skripts u.t.t. Uzklausīšu jebkuru viedokli, kritiku, lamājumu. :)

Tad otrs jautājums ir par testēšanu, ja man izdodas piedabūt Paypalu strādāt, kā es viņu notestēšu? Nevēlētos kautkā katru testa variantu dēļ maksāt vienu eiro dēļ testa. Viņiem nav kāda testa lapa tam domāta, kur var notestēt?

Jebkurā gadījumā, vēlētos dzirdēt variantus/veidus/risinājumus kā šo pasākumu piedabūt pie dzīvības!

Jau iepriekš liels paldies par atvēlēto laiku. :)

Link to comment
Share on other sites

Paypal integrācija tiešām nav nekas sarežģīts, vajag tikai palasīt dokumentāciju šeit. Vienkāršākais variants būs Express Checkout.

 

Ar paypal testēšanu arī nav nekādu problēmu, tam ir paredzēta paypal testa vide kurā var izveidot speciālus paypal kontus un ar tiem testēt integrāciju ar paypal.

Link to comment
Share on other sites

Ja vajag iekļaut arī karšu norēķinus, tad būs jāņem paypal website payment pro, papildus fīčas maksās 30 zaļos mēnesī. Testācijai, uzliec kaut vai vienu centu.

Link to comment
Share on other sites

briedis: Jā, var. Vispār jau tikai parastā veidā paypalim ir tie valstu ierobežojumi, katrai savādāk, bet ja tu sāc maksāt par pakalpojumu, tad tas ir pieejams bez limitiem.

Edited by foxsk8
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...