grivitis Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Apraksts: Gatava Wordpress tēmai nepieciešams modificēt komentāru formu, pievienojot Draugiem pases autorizāciju. Tātad ja lietotājs vēlas pievienot komentāru, tad viņam ir jāautorizējas ar Draugiem pasi. Iespējams ka var arī pie reizes pievienot Facebook funkciju. Kā par piemēru varētu minēt perkamkopa.lv lapu, kur vēloties komentēt, tiek pieprasīt autorizēties ar draugiem pasi. Iespējams ka papildus varētu būt vēl kādi daži sīki darbiņi. Piedāvājumus var sūtīt gan uz PM gan arī uz raivis (a) grivitis . lv Paldies, Raivis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 http://www.draugiem.lv/applications/dev/wordpress/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grivitis Posted October 25, 2010 Author Report Share Posted October 25, 2010 Šo spraudni jau izmantoju, taču lieta tā, ka lietotājs var arī bez draugiem.pases pievienot komentāru, kas man nav vajadzīgs. Ir vajadzīgs tā lai bez pases komentēt nevarētu neko! Tā pat arī iespējams, dēļ tēmas, netiek attēlota profila bilde lapā, administrācijas panelī bilde tiek attēlota pareizi. Tieši šie labojumi man ir nepieciešami, iespējams, ka tas ir 10 min. darbs, bet man par sarežģītu. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts