Jump to content
php.lv forumi

grivitis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

grivitis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiciens, Meklēju scriptu, kas automātiski postētu sms saturu vienā Twitter kontā. Piemēram sūtu sms ar tekstu "AtslegasVards Mans sms satura teksts", un automātiski teksts "Mans sms satura teksts" tiek publicēts noteiktā Twitter kontā. Šāds scipts vajadzīgs lai jebkurš var publicēt tvītus kontā nosūtot sms. Šādu variantu plānots izmantot kopā ar KingSMS jeb Text2Reach. Varbūt kādam jau ir bijis kas tāds iepriekš izstrādāts un uzrakstīts? Ja nav, kādas būtu iespējas ko tādu izveidot? Varbūt kāds var piedāvāt savus pakalpojumus?! Paldies.
  2. Šo spraudni jau izmantoju, taču lieta tā, ka lietotājs var arī bez draugiem.pases pievienot komentāru, kas man nav vajadzīgs. Ir vajadzīgs tā lai bez pases komentēt nevarētu neko! Tā pat arī iespējams, dēļ tēmas, netiek attēlota profila bilde lapā, administrācijas panelī bilde tiek attēlota pareizi. Tieši šie labojumi man ir nepieciešami, iespējams, ka tas ir 10 min. darbs, bet man par sarežģītu. :D
  3. Apraksts: Gatava Wordpress tēmai nepieciešams modificēt komentāru formu, pievienojot Draugiem pases autorizāciju. Tātad ja lietotājs vēlas pievienot komentāru, tad viņam ir jāautorizējas ar Draugiem pasi. Iespējams ka var arī pie reizes pievienot Facebook funkciju. Kā par piemēru varētu minēt perkamkopa.lv lapu, kur vēloties komentēt, tiek pieprasīt autorizēties ar draugiem pasi. Iespējams ka papildus varētu būt vēl kādi daži sīki darbiņi. Piedāvājumus var sūtīt gan uz PM gan arī uz raivis (a) grivitis . lv Paldies, Raivis.
  4. Labdien! Meklēju cilvēku kas varētu veikt sekojošas lietas: - Pielāgot gatavu Wordpress tēmu digitālo failu veikalam ar SMS apmaksu (Fortumo) - Sagatavot Wordpressu vairākvalodu lietošanai Īsumā: Izmantojot esošu bezmaksas wordpress tēmu, oriģināli veidota kā weblapu galerija, pielāgot kā digitālu failu veikalu, kurā kā norēķinu sistēma tiks izmantots Fortumo. Otra lieta kas ir nepieciešama ir vairāk valodu atbalsts - iespēja wordpressu lokalizēt dažādās valodās. Sīkāku informāciju jautājiet un savus cenu piedāvājumus sūtiet uz PM. Paldies!
×
×
  • Create New...