gunmetal Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Sveiki Es mēģināju dažādi bet nezkāpēc nesanāk Man vajag lai forumā topic var uztaisīt tikai vienu reizi dienā par, kuru dot punktus, bet pārējās vairs nedot. Varat palīdzēt Kad es taisu, man pat vienu reizi neieskaita punktus :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rincewind Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 A kapēc cookies? Iztīrīs un bliezīs tik tālāk jaunus topikus. Ja es visu sapratu pareizi, tad visvienkāršākais būtu lietotāju tabulā pievienot lauku kurā turēt pēdējā posta par kuru saņemti punkti datumu un pie jauna posta izveidošanas salīdzināt ar šodienas datumu. Ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted October 21, 2010 Author Report Share Posted October 21, 2010 Nu domu sapratu bet izveidot diezvai mācētu bet ar cookies liekas vieglāk tikai nesanāk :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Tādā gadījumā rekomendēju: pārtrukt spamot šajā forumā aizmirst par php vai programēšanu kāa tādu pievērsties hobija kurš neprasa apgūt neko jaunu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted October 21, 2010 Author Report Share Posted October 21, 2010 LOL Neesi iedomājies, ka man nav daudzi gadu un es laikus vēlos apgūt to, kas mani piesaista! Varētu labi uzdirst, bet pārāk publiski! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 tad vismaz uzraksti, ko tev konkrēti vajag palīdzēt. neuztaisās kukijs vai nevari to nolasīt, kur problēma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunmetal Posted October 21, 2010 Author Report Share Posted October 21, 2010 Es zinu kāda ir vaina! Kukijs uztaisa atmiņu uz dienu no brīža, kad es ieeju add_topic.php, bet notiek lpp refresh, kad pievienoju ierakstu! Tāpēc kukijs uzrada, ka jau esmu pievienojis. bet es paklausīšu laikam Rincewind ieteikumu, jo citādi ar tiem kukijiem būs 4akars :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts