euphoric Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Sveiki ! Man liels lūgums, palīdziet tik skaidrībā, ar šo brīnumu : JSlieder JS nav mana stiprā puse un līdz ar to es netieku skaidrībā, kā lai izvelk tos datus ārā ? Piem. ir tāda konstrukcija : <div class="layout-slider"> <input id="Slider4" type="slider" name="area" value="2;5" /> </div> <script type="text/javascript" charset="utf-8"> jQuery("#Slider4").slider({ from: 1, to: 30, heterogeneity: ['50/5', '75/15'], scale: [1, '|', 3, '|', '5', '|', 15, '|', 30], limits: false, step: 1, dimension: '', skin: "blue", callback: function( value ){ console.dir( this ); } }); </script> Kā lai uztaisa, ka bīdot `slaideru` inputā mainās- Value: ? , tad problēma būtu atrisināta :) Pāldies jau iepriekš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 marcis Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 //... callback: function(value){ $(input).val(value); } //... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 euphoric Posted September 2, 2010 Author Report Share Posted September 2, 2010 Jā, (value) - satur datus par `slaidera` bīdīšanu.., Bet.. ja es taisu document.write(value), viņš man neizvada visu laiku to pozīcīju uz kuras ir slaiders ! Parāda pirmos 3 un uzkarās. ? Laikam tāpēc kad pie katras kustības uzreiz notiek callback., bet vajadzēu tikai gala rezultātu nevis visu nobīdīto gabalu ciparus. Un.. $(input).val(value); Negrib, mainīt inputa Value="?" Kkas tur neštimmē.., iespējams manu JS zināšanu trūkuma dēļ :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 renathy Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Apskaties manu postu - http://php.lv/f/topic/17174-bilde-un-slideris-blakus/page__pid__134405#entry134405 Tur es kaut ka to slaideri iedabuju, liekas, kas strada... Varbut kas noder. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 euphoric Posted September 2, 2010 Author Report Share Posted September 2, 2010 Apskaties manu postu - http://php.lv/f/topic/17174-bilde-un-slideris-blakus/page__pid__134405#entry134405 Tur es kaut ka to slaideri iedabuju, liekas, kas strada... Varbut kas noder. Iedabūt ir sīkums. Es nesaprotu kā man padot slaidera pozīciju, php mainīgajam ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
euphoric
Sveiki !
Man liels lūgums, palīdziet tik skaidrībā, ar šo brīnumu :
JSlieder
JS nav mana stiprā puse un līdz ar to es netieku skaidrībā, kā lai izvelk tos datus ārā ?
Piem. ir tāda konstrukcija :
Kā lai uztaisa, ka bīdot `slaideru` inputā mainās- Value: ? , tad problēma būtu atrisināta :)
Pāldies jau iepriekš.
4 answers to this question
Recommended Posts