csv2 Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Labrīt, Wordpress izmet šādus paziņojumu - couldn't connect to host, kad gribu atjaunināt pluginu, atjaunināt pašu wordpress, ievietojot jaunu rakstu arī sitemap neapdeitojās utt. Kāds zin kas par vainu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Domāju, ka pareizākā rīcība būtu griezties pie wordpress comjunitū - viņiem noteikti ir kāds forums, kur apspriest wordpress specifiskās problēmas... Moš rATRIJS mācēs teikt, kas par vainu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csv2 Posted August 8, 2010 Author Report Share Posted August 8, 2010 Nu es pats domāju , ka tas nav saistīts ar wordpress, bet kkas ar hostingu, vnk izmantoju wordpresu. Es jau prasīju pašam hostingam, kura supports ir 24/7, bet izskatās , ka supports nemaz neekstistē Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 (edited) WordPress .com vai .org? btw - http://wpcamelcase.com/ ___ droshi vien hostings neljauj aareejaas konekcijas + var buut permisiju probleemas. Lai vai kaa - es iesaku apgreidoties manuaali. Edited August 8, 2010 by rATRIJS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts