PeterisP Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 (edited) Kas ir kaukas pēdiņās... Pirms pēdiņām liekas slīpā svītra... PIemēram šādi... <object width=\"640\" height=\"505\"> Ienāca doma, ka varētu string replace " ar ', bet varbūt ir kāds labāks veids? Rakstu teksta failā katru reizi pilnīgi pa jaunu ar kodu $aaa=fopen("kaukads.txt","w+"); fwrite($aaa,$jaun); fclose($aaa); Un string replace... $jaun = str_replace(""", "'",$jaun); Kā lai noreplaco pēdiņās? .... Neder str_replace... JO es uzrakstiju to tekstu ar ' rakstzīmi, bet pirms viņās arī liek slīpo sfītru ,,,, Tiko velviens veids iešāvās galvā.. Tūlīt pārbaudīšu... Man jāpanāk ir tas, lai pēctam no parādot ekrānā slīpās sfītras nebūtu... Varbūt, kad izsauc ekrānā tad string replace... //" ar " //" ar " //" ar " tad nākamo reizi rediģējot izsaucot ekrānā nerādīsies vairs tā slīpā sfītra, bet saglabājot rādīsies, bet atkal, kad es izsaucu ekrānā tad nerādīsies... Vienīgais jautājums kā, lai noreplaco pēdiņas... Ar mainīgo PHP valodā, ko viņām būs jāatrod tekstā... Un jāreplaco.. Tad vismaz nav jālieto pēdiņas... Tūlīt pārbaudīšu... Edited July 20, 2010 by PeterisP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 get_magic_quotes_gpc() un stripslashes() Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeterisP Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 get_magic_quotes_gpc() un stripslashes() A kādā veidā lai es maiņīgajā iekļauju txt faila saturu ko jāizrevidē? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 file_get_contents() Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeterisP Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 Nu sanāca, bet uz ekrāna varu attēlot txt faila saturu, bet textarea nevaru... Man rada resorce id 7? Kas tas par resource id... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Parādi kodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeterisP Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 (edited) Parādi kodu. <textarea name="jaun" cols="70" rows="30"> Šajā vietā man arī jāredz tas txt fails bez / sfītrām citādi paradas velviena slipa sfitra saglabajot un tad ta funkcija vairak nestrada... </textarea> Vai jau uz saglabāšanu ņemt laukā jau tās sfītras? Un kurā vietā tās sfītras uzrodas...??? Saglabāšanā? Atvēršanā vai kur... Edited July 21, 2010 by PeterisP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasisppr Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Nu bet tev skaidri un gaiši pajautāja "Parādi kodu!". Tā vietā tu rādi textarea tagu ar kaut kādiem saviem komentiem. Kas tev atrodas starp tiem <textarea>???</textarea>? Pliks texts vai mainīgais, ja mainīgais kā tas tiek saveidots? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts