Ričiņš Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Sveiki. Tākā nevaru pievienot postu PHP sadaļā, rakstu šeit un ceru uz Jūsu palīdzību. Lieta sekojoša.. Man vajadzētu kādu tīru un viegli integrējamu CMS Bilžu Galeriju vai Galerijas skriptu, ar admin profilu un iespēju pievienot bildes tiešaistē no mājas lapas. Esmu izmeklējis visus CMS forumus, bet nekur neko "cērtamu" neatradu. Paldies jau iepriekš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 photoblog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Esmu izmeklējis visus CMS forumus, bet nekur neko "cērtamu" neatradu. Kas ir tas "cērtams"?:) Ja CMS ir uz sesijām autorizācija failiem, piemeklē galeriju kura darbojas pēc tā paša un pielabo kas trūkst. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts