nemakuphp Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Ir šāds HTML kods un šāds CSS kods. Atverot rezultātu iekš Chrome, viss ir ok, taču atverot iekš IE un FF starp #navigation un #middle ir apmēram 5px liela starpa, kuru vajadzētu dabūt nost. Cerams, ka spēsiet palīdzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABU Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Man ir aizdomas, ka nāksies taisīt vairākus stilus, katram pārlūkam savu. Esmu manījis, ka dažas CSS lietas atšķiras starp pārlūkiem (manā gadījumā problēmas iekš Opera un Explorer) un it īpaši, ja definē pozīcijas un atrašanās vietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
101111 Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Esmu manījis, ka dažas CSS lietas atšķiras starp pārlūkiem Labs novērojums, ja nodarbosies ar web lietām nopietni tad diezgan bieži sanāks novērot šādu parādību.. Topika autoram iesaku dabūt firebug un paskatīties ar to kā tur ar tiem stiliem ir sanaacis Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemakuphp Posted April 29, 2010 Author Report Share Posted April 29, 2010 Jau skatījos ar firebug. Testējot dažādus variantus, sanāca tā, ka ja izņem no navigācijas ārā <a> tagus, tad viss ir ok, tātad, kā sataisīt, lai viss būtu normāli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtv45z Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Kas notiek, ja iekš css, šim - "#nav_links li a:hover{" uzliek height un line-height tik pat lielu, kā "#nav_links li a{"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemakuphp Posted April 29, 2010 Author Report Share Posted April 29, 2010 (edited) Tāpat gļuko. Esmu ticis tik tālu, ka zinu kurā elementā ir tas bugs, bet nekādīgi nevaru atrisināt EDIT: Atrisināts Edited April 29, 2010 by nemakuphp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts