bobsters Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Lieta tāda ka no db izvelkot tekstu ar garumzīmēm garumzīmju vietā ir ķeburi! Faila ir norādīts header("Content-type:text/html; charset=utf-8); Db collation un charsets ir noradits ka utf8-bin Esu meginajis db mainit uz citu collation bet nekas nemainas Nevaru saprast kur problema! Ka domajat kas varetu but pie vainas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Tak par šo tēmu ir bijušas vēl vairāk diskusijas kā par headers already sent (jā, šajā pašā forumā)... Par meklēšanas iespējām ir kaut kas dzirdēts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsters Posted April 26, 2010 Author Report Share Posted April 26, 2010 nu bet nav tada problema ka man! man visu tekstu kas ir rakstīts kodā rāda ar pareizu kodējumu, bet tikai to kas ir izvilkts no db rāda ar ķeburiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
101111 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 konnekcijai kodeejumis ir utf-8? mysql_query("set names utf8"); Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 (edited) http://www.google.lv/search?hl=lv&site=&q=site%3Aphp.lv+set+names+utf8&btnG=Mekl%C4%93t&meta= Jūs meklējāt: set names utf8. Rezultāti 1 - 10 no aptuveni 185 'php.lv' lapām. Edited April 26, 2010 by marcis Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 nu bet nav tada problema ka man!man visu tekstu kas ir rakstīts kodā rāda ar pareizu kodējumu, bet tikai to kas ir izvilkts no db rāda ar ķeburiem! Tad meklē kas pašā db ir nepareizi un izpildi arī 101111 postu! P.S. Paraksts Tev ir RTFM, tad kāpēc skaļi bļaut un nedarīt to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsters Posted April 26, 2010 Author Report Share Posted April 26, 2010 paldies tur tā problēma bija :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsters Posted April 26, 2010 Author Report Share Posted April 26, 2010 P.S. Paraksts Tev ir RTFM, tad kāpēc skaļi bļaut un nedarīt to? es jau skatijos ka vien vareju! nebiju aizdomajies par set name Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 (edited) Šo neatradi? Manuālis jau vien ir. Edited April 26, 2010 by mounkuls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts