Blumish Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Tatad man ir lapa smiekliem.lv Ideja ir taada attistiit vinu un pievienot papildus iespejas. Galavenas iespejas ko vajadzetu pievienot ir: 1. Kategorijas 2. Rating sistema 3. Registracija Tas butu 3 galvenas lietas. Tatad mekleju cilveku kas so varetu izveidot prieka peec, bez atlidzibas. Vienkarsi partneri ar kuru kopa turet smiekliem.lv lapu. Ar laiku varetu vel pievienot iespejas, piemeram dr.lv pasi, automatisku anekdosu pievienosanu ar php kodu, kas izskata pievienoto tekstu, un parbauda vai tajaa nav piem: www, http, bilzu pievienosanu, anekdosu embedosanu un tamlidzigas lietas. Gaidisu kadu labu cilveeku, kam ir laiks un gribeesana. Paldies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Esošais kods noteikti ir tā sarakstīts, ka normālam koderim tur visu vajadzētu pārrakstīt, lai kaut ko saprastu un sanāktu kas normāls... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 (edited) gaidi ar maisu. edited: ratrij, pēc kā tu to spried? jau gribēji pamēgināt? Edited March 20, 2010 by waplet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blumish Posted March 20, 2010 Author Report Share Posted March 20, 2010 gaidi ar maisu. kapeec uzreiz taa?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 waplet - jup. Es ik dienas meklēju šeit ko varētu paprogrammēt! o_O (spriežu pēc postiem un esošajiem rezultātiem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blumish Posted March 28, 2010 Author Report Share Posted March 28, 2010 You're all evil! Tiešām neviens nevēlas paķimerēties? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeahz Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 vēlas, dod naudu un paķimerēšos :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blumish Posted March 28, 2010 Author Report Share Posted March 28, 2010 (edited) vēlas, dod naudu un paķimerēšos :)) Tew ar redzi slikti, vai arī vnk tikai krāj sew postus? Tatad mekleju cilveku kas so varetu izveidot prieka peec, bez atlidzibas. Vienkarsi partneri ar kuru kopa turet smiekliem.lv lapu. Edited March 28, 2010 by Blumish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Vienkarsi partneri ar kuru kopa turet smiekliem.lv lapu waplets teiktu "Vienkarsi vergu ar kuru kopa turet smiekliem.lv lapu" :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blumish Posted March 28, 2010 Author Report Share Posted March 28, 2010 waplets teiktu "Vienkarsi vergu ar kuru kopa turet smiekliem.lv lapu" :D:D:D Nu blin postu kačāātāaji.. Tew citu nav ko darīt 2easy? Venmēr kko stulbu komentē, izsaki savas necilās un nenozimigās domas. Tacs dzīvo savu dzīvi, un liec iesācējus mierā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 (edited) ir diezgan pamācoši (un smieklīgi) vērot šādu smieklu projektu attīstību... vsp es šeit esmu "pieredzes apmaiņā", un arī no iesācējiem var ļoti daudz ko iemācīties ;) oi un es vēl paspēšu pāris štukas postu uzkačāt, pirms mani izbanos. tad gan likšu mierā iesācējus :D:D:D Edited March 28, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blumish Posted March 28, 2010 Author Report Share Posted March 28, 2010 ir diezgan pamācoši (un smieklīgi) vērot šādu smieklu projektu attīstību... Taa iedzeela sirsninjaa...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeahz Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 (edited) pasaki kaut vienu iemeslu kāpēc man vajadzētu to postu skaitu +1? PS es tikai gribēju pateikt patiesus faktus, ka neviens tev nepalīdzēs par velti. Un pasaki vēl vienu iemeslu, nu kaut mazāko, lai kāds tev pa velti tur palīdzētu veidot tavus smieklus? Edited March 28, 2010 by yeahz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 (edited) Mja.. Jums tāpat kā man ir bezbudžeta projekts, laikam. Bet vismaz man tāds ir. Hosts ir bezmaksas un nekas nav likts reklāmās. Visu taisīju pats izņemot pagination un dizainu. To uzzimēja "arrived" turklāt bezmaksas par palīdzību layout sagriešānā. Bet tākā tu viens pats nevari to uzkodēt,uztaisīt, tad vien tev ir jālīgst speciālisti, kas tevu ideju realizēs. Citu iespēju neredzu. Edited March 28, 2010 by waplet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Neviens normāls cilvēks neies par velti palīdzēt projektā, kuram nav nākotnes. Tādas smieklu lapas ir simtiem (da kaut vai draugiem.lv runā) un ar tādu ideju, kā ir pašreiz tur vairāk par pārdesmit apmeklējumiem dienā (pie noteikuma, ka tur viss strādā) nebūs - kāda ta no tā kādam ir jēga? Ne ta jēdzīgs ieraksts portfolio ne nauda. Ja gribi, lai kāds palīdz par velti, tad tev ir jādara vismaz kaut kas - jāizdomā kāda ģeniāla ideja. Cilvēks (-i), kas gribēs palīdzēt pie kā ar ļoti labu potenciālu, noteikti, atradīsies (es pats būtu ar mieru kaut ko darīt, ja redzētu - o, šis var nostrādāt). Ja nav ne naudas, ne idejas, tad nu neko. Taisi pats, ja vēlies. btw šai pašai smieklu idejai, var piedomāt klāt daudz ko interesantu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts