laucinieks Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Sveiki, ir kaut kāda programma vēl līdziga dreamweaver? Vai labāka? Un tagad otrs jautājums - Kas css skriptā nosaka, kurā vietā atradīsies lieta? Piemēram es gribu uztaisīt kreiso navigacijas paneli, es uzrakstu skriptu, kāds viņš izskatās, bet kas man jāraksta, lai viņš piemēram būtu kreisajā sānā nevis labajā? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 float:left; izmantojam div'us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitao.web Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 float:left; izmantojam div'us + 1 Un vel ir tads HTML Pad Pro 2010..maksas, bet labs riiks :) Blumentalis taisijis :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Es par Notepad++ un pārlūku iznākuma apskatei, vēl var klāt piemest FireBug un vispār ir labais... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts