Arturswow Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Man parasti interesanti, ja butu liels un jauns portāls par html, php, js un tml Latviešu valoda, tas butu populārs? Vai tadu vispār nevajag? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 neuztaisisi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturswow Posted March 9, 2010 Author Report Share Posted March 9, 2010 Kapec? Var sakt no parasta bloga. Ar galvu un rokam Viss kārtībā! ))) Ja bus palīdzība, tad pavisam forši! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickys Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Ja bus palīdzība un tā tas sākas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Shis jau ir pietiekami liels. Nav gan iisti portaals, bet nezinaataajs neko noderiigu taapat neuzrakstiitu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Man parasti interesanti, ja butu liels un jauns portāls par html, php, js un tml Latviešu valoda, tas butu populārs? Vai tadu vispār nevajag? Uz pirmo jautājuma daļu: Ja būtu kvalitatīva informācija, tad būtu populārs (tam pat obligāti nebūtu jābūt lielam) - tikai rēķinies, ka popularitāti mēra pēc iespējamās mērķauditorijas apjoma. Ja pieņemam, ka kopumā šīs lietas varētu interesēt... nu teiksim 5000 cilvēku, tad jau 1000 apmeklētāji, no kuriem 200 ir regulāriem apmeklētāji, no kuriem tātad 40 cilvēki būs tādi, kas aktīvi piedalās un ir pamanāmi - nozīmē, ka esi aptvēris 20% no visas iespējamās auditorijas. Protams, šie skaitļi ir tikai ātrs uzmetums, taču, cerams, ideju saproti - tie, kas būs aktīvi (un uz kā balstās visa kapitalizācija) sastāda visai mazu daļu no kopējās mērķauditorijas (pēc maniem ātrajiem aprēķiniem sastāda ~4%) - līdz ar to veidojot plānus, ņem to vērā. P.S. Vēlreiz uzsveru, ka pieminētie skaitļi ir tikai uzmetums. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 varbūt viņam nemaz nevajag, lai aktīvi kāds piedalās, bet lai ir noderīga informācija, kuru aktīvi nāk un izlasa ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturswow Posted March 9, 2010 Author Report Share Posted March 9, 2010 paldies par atbildi. Es esmu aktīvais un man pec kadu laiku vajag bus aktīvus cilvēkus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts