Snaip3Rs Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) Kā virsrakstā manījāt es nezinu ar ko sāk! Es vēlētos uztaisīt kautko līdzīgu erepublick.com banerītim kur uzrāda tavus punktus, bet vēlos citu bildi un pats kautkā ievadīt ciparus db un tas uzrādītos forumā! Nav ne jausmas ar ko sākt cerams ka varat palīdzēt! Piemēram tāda bilde tikai lejā rādās PTZ un skaitliks kas ir saglabāts db! Edited February 17, 2010 by Snaip3Rs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 ar css var absolūti nopozicionēt div tagu ar skaitli, kur vien vajag. parentam tik uzliec position:relative Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted February 17, 2010 Author Report Share Posted February 17, 2010 Piemēram man ir 10 cilvēki kuri vēlās banneri kas rādītos arī citos webos un apakšā saglabātos katra cilvēka PTZ ko viņš uzliek! Lūdzu pasakiet kā tas ir iespējams ar datubāzi un ja jā tad vajag register skriptu jo vēlos lai piemēram 50 cilvēki varētu lietot šo skriptu vismaz un hostētos uz mana hostinga! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) tādā gadījumā skaitlis ir jāuzliek uz bildes, un to dara ar php image funkcijām. tālāk jau katram rāda viņa bildi ar viņa punktiem tātad var sākt ar imagecreatefrom...() ;) Edited February 17, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Reiz senos laikos izmantoju ko šādu: http://paste.php.lv/9b30aeee303709c22168cf42fa098511?lang=php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted February 18, 2010 Author Report Share Posted February 18, 2010 Izskatās baigi labs, bet kur lai cilvēks generē savus ptz skaitu piemēram man vakar bija 300 šodien 320 es paņemu un nomainu kā tas ir iespējams piemēram registrējās un saliek tautība tāda un tāda niks tāds un tāds PTZ tādi un tādi un lai varētu ielogoties un nomainīt un katram saglabātos savs kods kuru var ielikt citā forumā kā paralstu un rādās viņa niks tautība un PTZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Tu maz pats zini, ko gribi? Apskaties manu kodu. sql+php pamati un tava_lapa/koda_fails.php?id=1 id=lietotaja ID. Tālāk viņš izvelk datus, kurus tu vēlies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 njaa snaiper sāc pakāpeniski. sākumā pieliec tikai punktus un linku uz bildi. pēc tam vari likt klāt tautības un hvz ko tur vēl :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted February 18, 2010 Author Report Share Posted February 18, 2010 Tad tu vari iedot vienkāršu kodinu bilde uz kuru izvelk skaytli un cs pamatu parejo izmeru un novietojumu pats mācēsu pielabot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Tu paskatījos to kodu, ko es tev iedevu? Izņem ārā lieko un gatavs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 un anonims neiedeva kodiņu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted February 18, 2010 Author Report Share Posted February 18, 2010 (edited) Bet ši vai tad neradīs kļūdu include "_inc_/config.php"; ka tāds fails neeksistē vai ko tur darīt jo nēsmu nekāds kodētājs! :( Edited February 18, 2010 by Snaip3Rs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Es vēlētos uztaisīt kautko līdzīgu erepublick.com banerītim kur uzrāda tavus punktus nēsmu nekāds kodētājs! vēlmes tomēr vajag savienot ar reālajām iespējām ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 #12 atbilde vnk iespārda aknas.. Ja pat include nav zināms, tad ko Tu te vēl dari? Sāc ar php pamatiem un tad nāc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 nē nu tavu inklūdu jau zini tikai tu pats! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts