So sick! Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Sveiki, esmu izmeklējies dažādās vietnēs, bet neesmu atradis neko sakarīgu. Ir radusies vajadzība pēc paypal scripta mājas lapā , proti , lai ir iespēja pārskaitīt ar visa karti/master kā arī ar paypal acc. Kad būtu izdarīts maksājums mājaslapā parādītos poga ar lejupielādes linku. Pats īsti nesaprotu kā to izdarīt, varbūt kāds ir saskāries ar kaut ko līdzīgu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Noteikti, ka ir saskāries :) Dokumentāciju esi lasījis? Viņiem pat sandbox režīms ir... https://www.sandbox.paypal.com/ Protams, ja problēmas ar angļu valodu, tad sūdīgi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
So sick! Posted January 8, 2010 Author Report Share Posted January 8, 2010 (edited) Esmu lasījis, bet tomēr līdz galam nesaprotu, izveidot iespēju pārskaitīt es varētu, bet kā dabūt lai pēc pārskaitījuma parādās lejupielādes poga? Edited January 8, 2010 by So sick! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziemelis Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 nek jau grta nav, no DB nolasa vai klients ir samaksajis, un attiecigu lapas saturu izvada, paypal piemēru bezgala, var atrast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
So sick! Posted January 9, 2010 Author Report Share Posted January 9, 2010 Tur jav tā lieta, ka nezinu kā izdarīt to, ka paypal ieraksa manā datubāzē ka ir samaksāts? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 (edited) Tur jav tā lieta, ka nezinu kā izdarīt to, ka paypal ieraksa manā datubāzē ka ir samaksāts? Paypal neko neieraksta. Paypal atsūta GET pieprasījumu tavam serverim ar datiem, kaut kādu ID un vai ir apmaksāts, vai nav. Tad tu pats atzīmē lietotāju kā apmaksātu, atkarībā no datiem. Lietotājs savā pusē uztaisa refresh un tad viņam parādas pakalpojums vai kas. EDIT: Cerams, ka tu tagad netaisi kādu`SMS SHOP`, kur tirgot sludinājumu serverra skriptus un "viss kā googlē" :D Edited January 9, 2010 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
So sick! Posted January 9, 2010 Author Report Share Posted January 9, 2010 briedi, nē es netaisu nekādu sms shop.. Man ir kas cits padomā.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts