Kemito Posted December 23, 2009 Author Report Share Posted December 23, 2009 (edited) 2easy - Nesāksim uzskaitīt runas, par ko kas ir sīkais! TU NEZINI KAS IR EKRĀNA OTRĀ PUSĒ! ;) rATRIJS iedeva domu, es pamēģināju, palaboju skatījos - negāgāja jautāju! Atbildēja, ar to arī pietiek, doma ir iedota jāķeras lai tā darbojas! Paldies rATRIJ, editēšu postu, kad būs izdevies! ;) EDIT: Paldies sanāca ;) Vienkārši nepiefiksēju tevis teikto par Jquery teikumu! Liels paldies tev! EDIT2: Izmantoju slideToogle, kas deva iespēju gan pārādīt gan paslēpt lietu! Tikai maza jocīga problēma, tieši tajā sadaļā ?lapa=serveri nestrādā vairs augšējie link :/ Edited December 23, 2009 by Kemito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Tas ir tādēļ, ka mans js kods attiecas uz visiem linkiem lapā...tāpat arī visi paragrāfi tev nebūs redzami, ja kopēji, pa tiešo, to ko rakstīju es. Kā to labot? Piešķirot class atribūtus linkiem (un paragrāfiem, ja negribi, lai visi paragrāfi ir neredzami) un uzstādot event handler'i tiem. Ar šo informāciju vajadzētu būt gana, lai tiktu galā: http://docs.jquery.com/Events Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted December 23, 2009 Author Report Share Posted December 23, 2009 (edited) par class atribūtiem sapratu, kā to pārvarēt, bet kā atspiest lai darbojas attiecīgi tikai uz tiem diviem šis JS? EDIT: viss aizgāja ;) <a change to <e :D:D:D Edited December 23, 2009 by Kemito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 okēēēi...es tak drīz padošos rakstīt kaut ko un palīdzēt ;( Nevar tak randomā ieviest savus tagus: <manstags>Šitā nevar darīt!!!</manstags> Tiešām nevari iedomāties kā šajā gadījumā var izmantot klases??? Reku gatavs kods (ES PAT PĀRBAUDĪJU): <html> <head> <meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=utf-8"> <title>test</title> <style type="text/css"> p { display:none; } </style> <script type="text/javascript" charset="utf-8" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js"> </script> <script type="text/javascript"> $("document").ready(function() { $("a.servaka_links").click(function() { var parent_id = $(this).parent("div").attr("id"); $("#" + parent_id + " p").show(); return false; }); }); </script> </head> <body> <div id="servaks_1"> <a class="servaka_links" href="#">Mans servaks</a> <p>Mana servaka info</p> </div> <div id="servaks_2"> <a class="servaka_links" href="#">Mans servaks</a> <p>Mana servaka info</p> </div> <div id="servaks_3"> <a class="servaka_links" href="#">Mans servaks</a> <p>Mana servaka info</p> </div> </body> </html> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted December 23, 2009 Author Report Share Posted December 23, 2009 Kapēc gan nevar? ar HTML arī jāievēro piesardzības pasākumi vai? :) Nu paldies paldies, tev - nē nevarēju vismaz šādi izdomāt, bet tā kā es tur randomā pamainīju man gāja ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts