sintaxerror Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Sveicināti ! Strādāju pie admin paneļa un no nulles visu rakstot radušās problēmas nezinu kā izdarīt lai attiecigajam Adminam ar levelu 2 nerādās kautvai vienkārš links ! Mazliet paskaidrošu sīkāk kas man pašlaik ir. mysql db ar admin teiblu ID / Username / Password / level [1 vai 2] vienkārša php login lapa kas pec ielagošanās aizved uz manu admin paneli tādu pašu php lapeli ar pāris linkiem. piem: <a href="aarea.php?page=logrecord">Login record's</a> gribu lai ir kāds filtrs kas atšķiro kāds ir tas admin level 1 vai 2 no mysql teibla un attiecīgi no tā lapā paslēpj kautvai vienkāršu linku. Ja kāds varētu norādīt kādu vienkāršu kodu vai tutoriālu uz šo te es būtu ļoti pateicīgs pašlaik nekur tālāk netieku :( ! Paldies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cliche Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 if($level == 1){ // rādam linku } else if($level == 2){ // rādam citu linku } kaut kā tā? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sintaxerror Posted December 13, 2009 Author Report Share Posted December 13, 2009 if($level == 1){ // rādam linku } else if($level == 2){ // rādam citu linku } kaut kā tā? Nu ne gluži lai kam ir level 2 tam tas links ir kā Hide vai Block neredzams es nez.. nesen tik sāku darboties ar PHP.. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Tad marš apgūt pamatus: HTML, CSS, JS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 (edited) Strādāju pie admin paneļa un no nulles visu rakstot radušās problēmas... Ja kāds varētu norādīt kādu vienkāršu kodu vai tutoriālu uz šo te es būtu ļoti pateicīgs pašlaik nekur tālāk netieku :( ! Rakstiit Admin paneli nezinot Pat Elementaru IF/ELSEkonstrukciju ? Nu gan apnjemiiba ( vai vecuma/jauniibas Marazms).. Un nakamais kads buus nakamais jautajums par Elementaram konstrukcijam ?? -- P.S. njemot if/else linku uzdoros ka PHP 5.3 ir pieejama GOTO konstrukcija Varu iedomaties kaadadi jautajumi tiks uzdoti, un kkadi vajprata skripti paradiisies :( EDIT: Nu ne gluži lai kam ir level 2 tam tas links ir kā Hide vai Block neredzams es nez.. nesen tik sāku darboties ar PHP.. :/ PHP nav nekaada sakara ar HIDE/BLOCK un citiem HTML/CSS/JS etc.. konstrukcijam/sintaksi -- Un ja gribi lai nerada tad gluzji vienkarshi Neizvadi, jo savadak paskatoties lapas Sorci tapat to linku vares panjemt un izmantot... Edited December 13, 2009 by Grey_Wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sintaxerror Posted December 13, 2009 Author Report Share Posted December 13, 2009 Rakstiit Admin paneli nezinot Pat Elementaru IF/ELSEkonstrukciju ? Nu gan apnjemiiba ( vai vecuma/jauniibas Marazms).. Un nakamais kads buus nakamais jautajums par Elementaram konstrukcijam ?? -- P.S. njemot if/else linku uzdoros ka PHP 5.3 ir pieejama GOTO konstrukcija Varu iedomaties kaadadi jautajumi tiks uzdoti, un kkadi vajprata skripti paradiisies :( EDIT: PHP nav nekaada sakara ar HIDE/BLOCK un citiem HTML/CSS/JS etc.. konstrukcijam/sintaksi -- Un ja gribi lai nerada tad gluzji vienkarshi Neizvadi, jo savadak paskatoties lapas Sorci tapat to linku vares panjemt un izmantot... Nu paldies, paskatīšos varbūt googlē atradīšu risinājumu no dotiem piemēriem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 varbūt googlē atradīšu risinājumu no dotiem piemēriem. aha arii FI/ELSE :P Ja tev uzrakstija prieksa Gatavu piemeru tad turpinasi mekleet google .. nja un apskatiities piemerus PHP manuali protams ir kauns, jo Isti Viiri jau Manuali nelasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sintaxerror Posted December 13, 2009 Author Report Share Posted December 13, 2009 Labi pārjautāšu savādāk! Kā lai es to IF funkciju piešķiru adminam kas ir ielogojies.. 0.o kā lai to nodefinē.. ? ar session kkā ?! vai kādu citu veidu ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 jā, derēs arī sesija. tajā saglabā usera "level". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cliche Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 es ieteiktu sākt ar php.net un vienkāršākiem uzdevumiem bail pat iedomāties, kas tur galu galā no tā admin paneļa sanāks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sintaxerror Posted December 13, 2009 Author Report Share Posted December 13, 2009 es ieteiktu sākt ar php.net un vienkāršākiem uzdevumiem bail pat iedomāties, kas tur galu galā no tā admin paneļa sanāks Pagaidām viss ir strādājis bez problēmām bet ar šo lietu ir problēmas.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 nu izvelc attiecīgo lauku no virknes, kuru tu dabū ar mysql_fetch, tad salīdzini if ($users['level'] == 9) { /// } else {} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts