Jump to content
php.lv forumi

sintaxerror

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

sintaxerror's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pagaidām viss ir strādājis bez problēmām bet ar šo lietu ir problēmas.. :D
  2. Labi pārjautāšu savādāk! Kā lai es to IF funkciju piešķiru adminam kas ir ielogojies.. 0.o kā lai to nodefinē.. ? ar session kkā ?! vai kādu citu veidu ?!
  3. Nu paldies, paskatīšos varbūt googlē atradīšu risinājumu no dotiem piemēriem.
  4. Nu ne gluži lai kam ir level 2 tam tas links ir kā Hide vai Block neredzams es nez.. nesen tik sāku darboties ar PHP.. :/
  5. Sveicināti ! Strādāju pie admin paneļa un no nulles visu rakstot radušās problēmas nezinu kā izdarīt lai attiecigajam Adminam ar levelu 2 nerādās kautvai vienkārš links ! Mazliet paskaidrošu sīkāk kas man pašlaik ir. mysql db ar admin teiblu ID / Username / Password / level [1 vai 2] vienkārša php login lapa kas pec ielagošanās aizved uz manu admin paneli tādu pašu php lapeli ar pāris linkiem. piem: <a href="aarea.php?page=logrecord">Login record's</a> gribu lai ir kāds filtrs kas atšķiro kāds ir tas admin level 1 vai 2 no mysql teibla un attiecīgi no tā lapā paslēpj kautvai vienkāršu linku. Ja kāds varētu norādīt kādu vienkāršu kodu vai tutoriālu uz šo te es būtu ļoti pateicīgs pašlaik nekur tālāk netieku :( ! Paldies.
×
×
  • Create New...