ohmygod Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Sveiciens, kārtējo reizi esmu nolēmis pamēģināt migrēt no winduļa uz ubuntu. Iepriekš tas vienmēŗ ir sāgādājis kādas sāpes ar kādu ļooti nepieciešamu softu e.t.c. Ir uzliks ubunts ar visiem webservisiem, kas man nepieciešami. Tagad vajag php editoru, kam būtu tāda fīča kā function list, kā ir notepad++. Tipa iespēja momentā aizlekt uz kādu uzrakstīto funkciju. Pie lieliem failu garumiem ļooti noderīgi. Nu nevaru atrast :/ ir variants laist to pašu notepad++ ar wine, bet gribētos tomēr atrast kaut ko, kas iet tāpatās... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rausis Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 netbeans? tā gan ir IDE... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohmygod Posted November 10, 2009 Author Report Share Posted November 10, 2009 (edited) Hmz, izskatas interesanti, tikai funkciju sarakstu gan tur neatrodu :/ arī pluginos. btw uzliku tomēŗ ar wine notepad++. Pluginu ielādē, bet vinš nedarbojas :/ funkciju saraksta vieta stāv tukša... Edited November 10, 2009 by ohmygod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Es parasti aprobežojos ar gedit izmantošanu. Viņu var pietiekami customiz'ēt, kā arī viņam var atrast dažādus plugin'us. Vai ir pieejams tāds kādu tev vajag? To nepateikšu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Noteikti gedit. Es gan pavisam nesen esmu sācis lietot gvim, bet tur ir jāpiešaujas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Gedits nerullē (viņam dažreiz ir problēmas ar lieliem teksta failiem, enkodingu). Es iesaku Geany. Izskatās dikti līdzīgs Gedit, bet tomēr daudz labāks syntax highlighting, PHP autocomplete, utt. Netbeans ir labs, bet vairāk tā kā priekš Java ne PHP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts