GeRik Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 kadam nebuutu aizkeries flash spelju skripts kko lidzigu ihack.l* gign.l* nu kr4 falsh speles
homers Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Ir! Ar komentariem, rada cik reizes apskatīts, un arī pievienošana! Uzraksti man PM savu skype!
GeRik Posted October 3, 2009 Author Report Posted October 3, 2009 shitam loxam varat nerakstiit vinsh najabvaet ! prasiis lai aizsuutat sms pa 3 ls un skriptu neatsuutis
homers Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Ko vēl? :D Doma ar galvu muļķi.. Paprasīju tev kāds teksts atnāca, atbildi kaut kādu uz ātro tekstu izdomā un tad vēl dirs. Nu jā! Es pats esmu 101.reizi parbaudījis kas atnāk atpakaļ.
GeRik Posted October 3, 2009 Author Report Posted October 3, 2009 Ko vēl? :D Doma ar galvu muļķi.. Paprasīju tev kāds teksts atnāca, atbildi kaut kādu uz ātro tekstu izdomā un tad vēl dirs. Nu jā! Es pats esmu 101.reizi parbaudījis kas atnāk atpakaļ. KO TU SUKA vel tagd te dirs kauna nav pimpi nedajobanijs ble suka najebal un izmuki no skype debila!
homers Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Dirsies mazāk.. Nav laika klausīties tavus smukus vārdus
GeRik Posted October 3, 2009 Author Report Posted October 3, 2009 Dirsies mazāk.. Nav laika klausīties tavus smukus vārdus a tu beidz ap4akaret cilvekus !un tadu sudigu skriptu jau vareji vispar pat pa brivu iedot
homers Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Neraudi! Un nečakrēju es cilvēkus, pēc tava rokraksta var redzet kāds tu esi!
rATRIJS Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Vai nu izkaujaties (un iepostējat te video) vai beidzat spamoties tak.
Recommended Posts