Jump to content
php.lv forumi

Warning: mail(): SMTP server response: 451


Analgiins

Recommended Posts

nevaru aizsuutiit vienkaarshu meili, nu skripts vienkaarsh

 

<?php

mail("[email protected]", "My Subject", "Line 1\nLine 2\nLine 3");

?>

 

Nu meils protams esosh, bet izmet pazinjojumu:

 

Warning: mail(): SMTP server response: 451 See http://pobox.com/~djb/docs/smtplf.html. in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\piem\zzz.php on line 23

 

Kas tad tas taads ir ? php.ini failaa SMTP arii uzlikts viss kaa vaig, man ir balticom.lv so:

SMTP = mail.balticom.lv

;un

smtp_port = 25

Link to comment
Share on other sites

might be ka kljudos bet lieta bus ieksh smtp un windows, tas ka saturs ir "Line 1\nLine 2\nLine 3" pie dupsha jo ja php nepanjems ka mainigos aizsutis ka tekstu. Cik zinu tad windows nav ka *nix sistemam ar mail funkcijam un ja ir apache uzlikts uz windows bus nepiecieshams instelet kadu softu smtp serverim ka piemeram sho http://netwinsite.com/surgemail cik zinu ta shama lietinja nav freeware un trialu var izmegjinat uz kadam 30dienam, tad kad busi nokonigurejis liekas ka pat php.ini Tev nekas nebus jamaina un vinsh njems ka apachim piesaistito smtp...ka jau teicu might be kljudos:)

Link to comment
Share on other sites

ja esi pievienots pie ineta, tad vari rakstīt kādu ārējo smtp serveri (apollo,navigators,inbox etc.), ja nē - tad būs jāinstalē pašam savs mail serveris (man, atceros, iepatikās no Argsoft, free+viegli konfigurējams). Iekš linušiem vienkārši jau iraid pieinstalēts sendmail vai qmail.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...