anonīms Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Veidoju statistikas skriptu, kas rāda, kas cilvēku ir apskatījis noteiktā dienā, bet saskāros ar vienu problēmu. Itkā jau var izveidot vēl papildus kollonu, kur glabātos uzreiz diena un mēnesis (24-09), bet domāju, ka bez tā ar var iztikt. Tātad mēģināju šādi: $sql = mysql_query("SELECT * FROM ".PREFIX."apmekletaji WHERE lietotajs = '".$lietotajs['id']."' AND DAY(laiks) = DAY(".date('d',time()).")") or die(mysql_error()); problēma ir tur, ka laiku es esmu saglabājis kā time() tapēc īsti nezinu kā dabūt ārā īsto dienu. (Koda piemērā jau redzams kā es to mēģināju dabūt gatavu. Jūsu varianti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Daļējs offtopiks: ko ņemies, lieto googel analytics :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted September 24, 2009 Author Report Share Posted September 24, 2009 (edited) nē, nē un vēlreiz nē. Šī statistka nav domāta mājaslapai kā tādai, bet ideja ir apmēram tāda pati kā draugiem. Katrs leitotājs var apskatīt, kuri lietotāju ir viņi skatījušies. Palieku pie sava.. EDIT: eh lab, sataisīju pēc veida kuru sākumā minēju (papildus kollona ar datumu). Edited September 24, 2009 by anonīms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts