xmas12 Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 sveiki. esmu izveidojis video scriptu ar video pievienosanu, bet pievienojot video, ir arii jajievada tavs nikis, bet es gribu lai video niks ievietojas taads ar kaadu tu esi ielogojies. \man webs ir uz ipb foruma baazes. mby kads var palidzet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kechums Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Uzraksti vienkāršu funkciju username(), kas salīdzinās datus ar Tevis izvēlētu ipb tabulu, ja viss cits sakrīt, tad galu galā tiek atgriezts lietotāja vārds, kuru visur varēs brīvi izmantot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
airbus Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 ja tu pats rakstīji kodu tev tās ir jazin, jo tās ir vienkaršāk neka uztaisīt video albumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts