ziedinjsh Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Sveiki, Kādu laiku atpakaļ nic.lv reģistrēju domēnu, bet nebija kur viņu piesaistīt. Vakar iegādājos hostu www.dream-hosting.co.uk It kā es viņu piesaistīju pie sava domena, bet nu kad ievada domēnu parādas server not found un kad iekš CMD nopingoju parādas could not find host No hosta tika doti 4 nameservers, bet nic.lv mājas lapa varu tiaki it kā vienu piesaistīt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Ko saka nslookup uz tavu domēnu? Atgriež pareizu IP adresi, vai nē? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 japaiet ir kaadam briidim liidz atjaunojs Namserveru ieraksti... Ta ka uzreiz nekas nenotiksies... parasti no paris h lidiz pad paris dienam ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziedinjsh Posted August 16, 2009 Author Report Share Posted August 16, 2009 nu jau iet 2trā diena un vēljoprojām nekas.. vai nu es kaut ko esmu nepareizu izdarījis vai vēljoprojām ir jāgaida. es nezinu kas ir nslookup :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziedinjsh Posted August 16, 2009 Author Report Share Posted August 16, 2009 iegāju www.kloth.net/services/nslookup.php Rezūltāts: ;; connection timed out; no servers could be reached Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts