nak Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 (edited) Manis paša veidots , kods , dizains viss no 0 . Ir iespējams pielāgot fortumo un citiem sms pakalpojumu sniedzējiem. ( piemēram solarf , dig etc... ) Funkcijas Reģistrācija - Iespējams reģistrēties citiem lietotājiem , tādējādi tie spēs pievienot komentus iekš precēm / failiem. Admin cp - Pievienot preces / failus ( aprakstu, bildes etc... ) , Dzēst/Labot lietotājus , Pārtaisīt augšējos linkus (navigāciju - adresi , nosaukumu etc.. ) , Pārveidot vispārīgo informāciju par saitu ( Tas ir , lapas title , About us lapu , Kontakti , un FAQ ) , Nomainīt logo un pievienot reklāmas banneri , pievienot atsevišķus panelīšus , pievienot jaunumus iekš sākuma lapas. (News), dzēst/labot komentus. Last 5 added items panelis - parāda pēdējos 5 failus/preces kuras pievienotas. Last 5 Comments - parāda pēdējos 5 kommentus pievienotos pie failiem/precēm. Top 10 download's - parāda 10 vispopulārākos failus ( pēc lejupielādes skaita ) Kommenti par preci/failiem - Uzrādas iekš preces main lapas. Tas īsumā arī viss par funkcijām. Scrēnshots no weba: Uzmanību, es šo lapu tikai pārdodu. Lūdzu rakstat savus piedāvājumus šeit, šajā ziņojumā. Edited August 10, 2009 by nak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Man vienīgajam izskatās, ka dizainam no nulles ir zināma līdzība ar šo saitu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeahz Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Man vienīgajam izskatās, ka dizainam no nulles ir zināma līdzība ar šo saitu? Bet protams ka ir, un kā vēl ir. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nak Posted August 12, 2009 Author Report Share Posted August 12, 2009 (edited) Man vienīgajam izskatās, ka dizainam no nulles ir zināma līdzība ar šo saitu? Un? Edited August 12, 2009 by nak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 nak - viss jau būtu forši, bet pēc šāda apraksta un screenshot nav iespējams normāli izvērtēt Tavu produktu. Kur ir pieejama demonstrācijas vide? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts