Jump to content
php.lv forumi
Sign in to follow this  
ziedinjsh

IE un div

Recommended Posts

nezinu kā risināt šo problēmu..

 

uz FF izskatās div kā vajag.. kreisā mala ir float:left un vidus ir float:rigth, bet uz IE vidus lien pie kreisās malas un nezinu kā to novērst..

 

Ieliku valodas maiņu un latviešu valodā un krievu valodā augšā no browsera un headera malas parādas atstarpe, bet kad uzslēdz angļu valodu tāda nav.. un uz IE ir tas pats, bet latviešu un krievu valoda ir nesalasāma!!

 

es nevaru parādīt web labi jo nezinu kapēc windows 7 nelaiž cauri

 

IE:

Internet Explorer

FF

Mozilla Firefox

 

FF bildē var redzēt augšā to pelēko tukšo vietu kurai nav jābūt

Edited by ziedinjsh

Share this post


Link to post
Share on other sites

pamēģini margin:0 auto; un tad floatus...

Edited by waplet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Margin:0 auto; neko nemainīja.. nu vajadzētu tādu kā izskatās uz Mozilla Firefox tikai bez tā tukšuma augša

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tur nav salikti kādi margin vai padding? Reizēm tas IE putrojas. Palīdzēt var margin aizstāt ar padding (vai otrādi - neatceros vairs).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Headers un footers man ir 100% vidus daļas 70% Vidusdaļā iekšā man kreisā pusē stāv div 25% un labājā pusē div- 70% Samazinot browseri uz Firefox viņi saspiežas kopā.. vienīgi burti pārkāpj div robežas, bet uz IExplorer labā pala palec zem kreisas un tad spiežas.. vai tā varētu būt vai tajā, ka vidu daļas manir 70% un augstums ir 550px? it kā jau nevajadzētu būt..

 

 

Te būs mans css:

body{
background-color:#F0F0F0;
background-image:url('');
margin: 0px 0px 0px 0px;
font-family:Agency FB;
}

img {
border:0px
}

a:link {
color: #CC3399;
text-decoration: none;
}
a:visited {
text-decoration: none;
color: #CC3399;
}
a:hover {
text-decoration: none;
color: #333333;
}
a:active {
text-decoration: none;
color: #CC3399;
}

#logo{
width:376px;
height:102px;
padding:2em 0em 0em 2em;
position:absolute;
}

#header{
height:200px;
background-image:url('img/header.gif');
}

#lang{
float:right;
margin-top:8em;
margin-right:2em;
clear: both;
}

#midlle{
height:550px;
width:70%;
margin-left:20%;
margin-rigth:20%;
margin-top:1em;
margin-bottom:1em;
}

#midlle-left{
border:1px solid #CF8DE9;
width:25%;
float:left;
text-align:left;
font-family:Agency FB;
font-size:20px;
padding:5px 5px 5px 5px;
}

#midlle-right{
border:1px solid #CF8DE9;
width:70%;
float:right;
text-align:left;
font-size:20px;
padding:5px 5px 5px 5px;

}

#footer{
background-image:url('img/footer.gif');
height:70px;
width:100%;
position: fixed;
bottom: 0px;

}

#title{
background-image:url('img/title.gif');
height:38px;
padding:2px 0px 0px 2px;
font-size:25px;
font-weight:bold;
}
h2 {
margin: 10px 0px 5px 0px;
color:#006600;
}


Share this post


Link to post
Share on other sites

nu es paprovēju samainītie vietām padding ar margin un otrādi,

pading uz IE straada kaa apsham ienak praata , tb Reali nestraada ( kautkada briidi vis ir Ok, bet pietiek ko pielikt klaat un viss aiziet skersam) taa kaa tos vispar labak neizmanto, to vietaa liec Margin vismaz IE tos saprot daudzmaz korekti ( un arii atkariigs no Versijas :( )

Edit : tiko piefikseju .. Pading ar margin vietam UN OTRADI ??? ;)

Edited by Grey_Wolf

Share this post


Link to post
Share on other sites
pading uz IE straada kaa apsham ienak praata , tb Reali nestraada ( kautkada briidi vis ir Ok, bet pietiek ko pielikt klaat un viss aiziet skersam) taa kaa tos vispar labak neizmanto, to vietaa liec Margin vismaz IE tos saprot daudzmaz korekti ( un arii atkariigs no Versijas :( )
Wow .. šito nevarēja nepareizāk uzrakstīt pat ja pacenšas.

Tieši padding ir tā daļa kas strādā uz IE korekti, bet margin ir dažādi bugi, tai skaitā double-margin bug's.

 

 

ziedinjsh, vai šitas ir tas ko tu gribi ?

http://innonesen.se/test/l-4/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow .. šito nevarēja nepareizāk uzrakstīt pat ja pacenšas.

Tieši padding ir tā daļa kas strādā uz IE korekti, bet margin ir dažādi bugi, tai skaitā double-margin bug's.

 

 

ziedinjsh, vai šitas ir tas ko tu gribi ?

http://innonesen.se/test/l-4/

 

Jā, kaut ko tādu! :)

 

Tā bija.. Viss bija ok gan uz FF un IE. Ieliku valodas flagus kādu brīdi bija ok, bet pēkšiņi un IE viss ir šķībi un greizi un valodas īsti nesalasāmas!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uztaisīju tagad pēc tā parauga http://innonesen.se/test/l-4/ pārtaisiju uz savu dizainu.. viss ir ok, bet ir viena lieta

 

$lv = '<img src="misc/lv.png">';
$ru = '<img src="misc/ru.png">';
$en = '<img src="misc/en.png">';

$languages = array(
   'lv' => 'lv',
   'ru' => 'ru',
'en' => 'en',
);

if (isset($_GET['lang']) AND array_key_exists($_GET['lang'], $languages))
{
   include 'lang/' . $languages[$_GET['lang']] . '.php';
}
else
{
   include './lang/lv.php';
}
echo '<div id="layout">';

echo '<div id="header">';
echo '<div id="logo"><img src="css/img/logo2.png" title="Producer Records"></div>';
echo '<div id="lang"><a href="?lang=lv">'.$lv.'</a> <a href="?lang=ru">'.$ru.'</a> <a href="?lang=en">'.$en.'</a></div>';
		echo '</div>';

 

Ielieku valodas slēdzi, uzslēdziet EN viss ir ok, bet kās uzslēdz LV un RU tad augšā parādās atkal tā atstarpe no browsera malas līdz headeram..

Edited by ziedinjsh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neredzot dzīvu lapu, neko nevar palīdzēt.

Visdrīzāk ka ir kļūda kaut kādā include'ā.

 

Besides, kāda tieši jēga ir no šīm rindām ?

$lv = '<img src="misc/lv.png">';
$ru = '<img src="misc/ru.png">';
$en = '<img src="misc/en.png">';
echo '<div id="lang"><a href="?lang=lv">'.$lv.'</a> <a href="?lang=ru">'.$ru.'</a> <a href="?lang=en">'.$en.'</a></div>';

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neredzot dzīvu lapu, neko nevar palīdzēt.

Visdrīzāk ka ir kļūda kaut kādā include'ā.

 

Besides, kāda tieši jēga ir no šīm rindām ?

$lv = '<img src="misc/lv.png">';
$ru = '<img src="misc/ru.png">';
$en = '<img src="misc/en.png">';
echo '<div id="lang"><a href="?lang=lv">'.$lv.'</a> <a href="?lang=ru">'.$ru.'</a> <a href="?lang=en">'.$en.'</a></div>';

 

no pirmajām 3 diži nekāda jēga nav, bet es jau pameiģināju šādi:

 

echo '<div id="lang"><a href="?lang=lv"><img src="misc/lu.png"></a> <a href="?lang=ru"><img src="misc/ru.png"></a> <a href="?lang=en"><img src="misc/en.png"></a></div>';

 

bet tas tukšums vienalga ir.. Tas ir lai lapā parādītos Karodziņi, lai varētu mainīt valodas..

 

Bildi var apskatīt pie attach

post-3549-125000439718_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

body{

margin:0 auto;

padding:0;

}

Btw, iedo labāk kur var dzīvajā redzet

Edited by waplet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Atkārtosu vēlreiz: Neredzot dzīvu lapu, neko nevar palīdzēt.

Vidrīzāk tev kādā include tiek kaut kas izdrukāts, jo izskats ka pirms #header kaut kas ir.

 

 

@waplet : ko tieši tas dotu ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...