haardys Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 respektiivi mana probleema ir taada - no baazes izvelku pilniigi visus ierakstus ar foreach f-ju. Visiem ierakstiem iedodu checkboxu, lai peectam varu atlasiit veelamos ierakstus webaa.. probleema ir taada, ka rakstiit faila raksta, bet ja es atkjekseeju pirmo un tresho, tad ieraksta tik tresho, nu respektiivi zemaako.. ko dariit ar shaadu probleemu> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Kādas ir to tavu čekbokšu INPUT lauku NAME atribūta vērtības? Ja vienādas, tad POST/GET superglobāļos ierakstīsies tikai pēdējā. Vai nu dod katram savādāku vai arī lieto masīvu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haardys Posted August 6, 2009 Author Report Share Posted August 6, 2009 NAME visiem vienaads, bet veertiibas katram savas.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Un kā tu domā - vienam un tam pašam mainīgajam var piešķirt vienlaicīgi savādākas vērtības? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haardys Posted August 6, 2009 Author Report Share Posted August 6, 2009 tapeec jau arii jautaaju - kaads buutu labaakais risinaajums?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Uz to es jau tev atbildēju pašā sākumā - postā #2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts