xfr33 Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Labdien! Lieta tāda, ka ir serveris, kuram pareizi nemāku piekļūt, lai mainītu failus uz servera. Cik saprotu tas ir DNS serveris, tips CNAME. Ir links ftp lapas ielādei, hostname un alias. Teorētiski cik saprotu, nekam vairāk nevajadzētu būt lai atjauninātu lapu, bet kāds var vai nu paskaidrot kā tas izdarāms, vai arī iemest linku, kurā būtu kāda pamācība? Jau iepriekš paldies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 ja caur webu konfigureejams, tad turpat arii meklee pamaaciibu. ja caru linux, tad "man bind" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted August 7, 2009 Author Report Share Posted August 7, 2009 Serveris nav mans un es personīgi nezinu un arī nemeklēju kā serveri konfigurēt. Mani interesē vienīgi failu uploads. Pie šīs lietas cik saprotu es atveru to ftp adresi un ir iespēja šo pašu lapu atvērt ar Windows Exploreru no kura es varu piemest failus. Bet lieta tāda, ka es piekonektējos uz to ALIAS adresi, kaut gan man vajag piekonektēties uz hostname. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksign Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 uzraksti piemēru, kādu url tu izmanto.. būs vieglāk saprast kas tev tur nesanāk... p.s. pamēģini izmantot Total Commander, WinSCP vai arī FileZilla būs vieglāk ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts