Jump to content
php.lv forumi

rtu


ezis

Recommended Posts

Atkarīgs no cilvēka. Ir RTU DITF'aa gan labas lietas, gan sliktas.

Ja domā uz bakaluriem, tad zini, ka pirmais gads būs tīra fizika, matemātika, ķīmija. Nedaudz programēšana - bet tieši tik daudz, lai spētu orintēties akadēmiskās zināšanās - iemācīsies Pascal valodu :) Savukārt matenātika un fizika sapņos rādīsies.

 

Otrais, Trešais gads jau ir par tēmu: Datubāzes, Operētājsistēmas, C, C++, programminženierija u.c => teorija par programmatūras izstrādi. Ak jā, būs arī "ievads mākslīgajā intelektā".

Akcents uz vārdu "teorija". To iedos. Ja pats neko papildus nemācīsies, darba tirgū īpaši augstu nekotēsies. Vai arī - ja darba tirgus neinteresē, tad laba vieta, kur uzsākt mazā zinātnieka gaitas. :)

Link to comment
Share on other sites

Cik tad tur tās ķīmijas-atkārtojums par vidusskolas vielu vien ir. Fiziku vēl var izbraukt cauri, jo lielākā daļa pasniedzēju eksāmenā ļauj špikot, taču ar matemātiku gan nāksies pacīnīties. Jāmācās nav daudz, bet regulāri.

 

Es tavā vietā uztrauktos, lai tiktu normālās kojās (Ķīpsala) un lai tur ticis- nenodzertos :>

 

 

Link to comment
Share on other sites

Atkarīgs no istabas biedriem un viņu tieksmes pret glāžu cilāšanu. Ja pašam stiprs raksturs, tad nav tik traki- 2 reizes nedēļā vēl var izturēt :>

Elektronikā cik skatos pēc paziņām lido ārā krietni vairāk nekā IT.

 

 

Bet ar kojām nav tik traki- visbriesmīgākās ir kojas Meža ielā. Prusaki/peles/tarakāni- visvairāk atkarīgs no istabas iepriekšējiem iemītniekiem- ja tie ir regulāri viņus indējuši un bijuši tīrīgi- tad viss ok. Ja pa vasaru uz galda atstājuši belašus- pats saproti.

 

 

Link to comment
Share on other sites

:)) var arī 3x nedēļā - pārbaudīts. Bet ne sesijā. Sesijā jāpamācās un jāspēj nokārtot visi ielaistie darbi

Par kojām - ja pirmajā pusgadā netiec Ķīpsalā, tad neuzmet lūpu, pēc pirmā pusgada atbirs liela daļa, tad, ja pats uzstājīgi vaicāsi, dabūsi vietu Ķīpsalas kojās. Tās, protams, ir visslabākās. Arī Laimdotas ielā nav sliktas... bet nu..

 

Es pirmo pusgadu dzīvojos Laimdotas ielā, tad pārvācos uz Ķīpsalu.

Link to comment
Share on other sites

eh, kojas paliek kojas.! ^^

 

fest, nezini iemeslu kapeec no elektronokas lido aaraa? ^^ esmu dzirdeejis, ka tur jaamaacaas taa, ka "smadzenes asino pa degunu"... :D bet vai tas ir tas iemesls? grrr, neesmu veel izdomaajis, kas buutu tas iistais man. Itkaa jau der viss.. elektronika jau no mazotnes saista un ir sis un tas dariits, bet vairaak it teemas nesenaak.. :?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...