KRI Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 (edited) lūdzu ieejiet Te ļoti lūdzu un man ir vajadzīgi jauni lietotāji lūdzu man tur tā gribās to forumu atdzīvināt esat tik laipni un piereģistrējaties lūdzu un kautko papsotējat es ļoti lūdzu ;) Edited August 10, 2004 by KRI Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Šausmas, šitāda šantāža. Un ja es tur neiešu, kas ar mani notiksies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRI Posted August 11, 2004 Author Report Share Posted August 11, 2004 nekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Tak beidz te spamot! Vai tu nesaproti, ka tas neko nedos? Kā tev patiktos, ja tavā forumā sāktu šādas ziņas parādīties? Šis forums domāts, lai risinātu savas problēmas un apmainīties ar savām idejām un priekšlikumiem. A tas tur forums izskatās ir čata parodija, kāda jēga iet un tur spamoties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
des Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Njaa - tas ir forums, kuraa vinjsh spamojas principaa pats ar sevi :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted August 12, 2004 Report Share Posted August 12, 2004 Nez kam tas forums domāts? Man šķiet, ka forumu veido tad, ja pēc tā ir pieprasījums, bet kāda jēga no tā foruma? ir takš doska.lv un vēl daudzi saiti, kur tas viss jau ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts