strong-storm Posted August 11, 2004 Author Report Share Posted August 11, 2004 Tev ikonas ir pareizā formātā? Nav nekādi jpegi?Laikam nelasi ieprieksheejos postus B) lieku no LMT lapas ico Un ja viniem iet, tad kaapee, lai man neietu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 lieku no LMT lapas ico kādu konkrēti? iedo linku. Vai vēl labāk ieliec savas lapas kodu, kurš neiet (kautvai paste.php.lv) Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong-storm Posted August 11, 2004 Author Report Share Posted August 11, 2004 Te ir Tas ico Lapas kods B) <html> <head> <LINK REL="SHORTCUT ICON" href=favicon.ico/> </head> </html> Pienemsiim, ka taads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Nu man šis kods strādā! Ikona rādās visu laiku, F5 varu spaidīt līdz nemaņai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong-storm Posted August 11, 2004 Author Report Share Posted August 11, 2004 (edited) Nu man šis kods strādā! Ikona rādās visu laiku, F5 varu spaidīt līdz nemaņai! uz kaada browsera? Uz Operu iet, bet uz FireFox nee!!! Edited August 11, 2004 by strong-storm Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Firefox 0.9.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong-storm Posted August 11, 2004 Author Report Share Posted August 11, 2004 Man uz FireFox 0.9.3 nieiet tikai uz operu 7.54 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudzis Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 (edited) Kas tur ko ļurinaat, vienkaarshi headaa jaaiemet viena rindinja: <link rel="shortcut icon" href="dir/file.ico"> IE taa ikona paraadiisies, ja adrese buus pie favoriitiem, bet operai un mozillai vienmeer. Edited August 11, 2004 by rudzis Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong-storm Posted August 11, 2004 Author Report Share Posted August 11, 2004 Kas tur ko ļurinaat, vienkaarshi headaa jaaiemet viena rindinja: Lurinaat var daudz, jo uz mozaillas tikai noraustas un pazuud!!! nezinu, varbuut tas deel taak, ka nav uz servera, kut gan neticu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudzis Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 (edited) Neesmu meegjinaajis no cita servaka njemt to ikoninju. Gruuti pameegjinaat uzlikt uz savas web vietas to ikonu un tad proveet? Varbuut tev Mozilla gljuks ar taam pilnajaam sourceem tjipa: href="http://www.cits-saits/...". Uz operas nemeegjinaaji? Edited August 11, 2004 by rudzis Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong-storm Posted August 11, 2004 Author Report Share Posted August 11, 2004 Uz Operas iet! TAS ico FAILS ATRODAS MAN uz desktop'a un uz mozailas paraadas tikkai ielaades saakumaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudzis Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Tad paarinstalee Mozillu, uzliec jaunaaku utt., vai kaut vai no cita datora pameegjini. Visam jaabuut OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudzis Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Tev taa lapele nav kaut kur publiski pieejama, es ar Moziluu ieieshu... <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong-storm Posted August 11, 2004 Author Report Share Posted August 11, 2004 Mozillu, uzliec jaunaaku tad uzliec man jaunaaku par 0.9.3 :D nu ja visiem tas scripts iet, tad jau ir OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalabox Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Uz IE nerādīs to favicon izmanto savādākus browsersus.. uz IE parādīs tikai favorītos to ikonu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts