Wuu Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Velos patrinat web lapu ,un doma izveidot tadu ka templait sistemu. Atseviskas web dalas izveidot html formata un atjaunot tikai pec pieprasijuma. Bet lai dalas ievietota lapa tik un ta sanak lietot include() ,varetu lietot JavaScriptu ,bet tas atkal nav labi prieks GOOGLES tantes un SEO. Ir kadas ideja vai ieteikumi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Atmet savu ideju :) Tas, ka html tiek katru reizi ģenerēts no jauna, arī ir nepieciešamais dinamiskums. Ja gribi iegūt pāris sekunžu simtadaļas, pie lapas ielādes, tad taisi plain html un labo failus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted June 18, 2009 Author Report Share Posted June 18, 2009 Nu dinamiskums piemēram ziņām kas labi ka 2 reiz dienā atjaunojas ,bet tiek ielādētas tūkstošiem reizes dienā tāda templait sistēma noņemtu lielus resursus no procesora ,entie mysql qery utt.. Es domāju izstrādāšu lapu līdz galam un tad domāšu par optimizējošāka variantu. Gaidu ieteikumus! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Es tiešām nevaru iedomāties, kur tu to saitu glabā, ka tev ir vajadzīga šāda veida optimizācija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 marcis --> ja tiesam lapa atjaunojas paris reizes dienaa ( jaunumi etc) tad Lapas keshosana ir optimalas risinajums, jo tiesam reali nonjem slodzi no SQl etc... ielade notiek atrak utt.. --- Wuu --> viss ir atkariigs kaa tu tos jaunumus ielaade... viens no risinajumiem ir to dalju kas Jakesho, veinkarshi uzgeneree ( ar vajadziigo HTMl CSS utt ) un pieglabaa failaa, kuru peec vaajdziibas tad arii incluudo.. teiksim pievieno visas zinajs un palaid mazu PHP skriptu kas atjauno ( uzgenere no jauna) visus tos failinjus... ---- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted June 18, 2009 Author Report Share Posted June 18, 2009 Grey_Wolf - Es saprotu lai lapa glabātos cesha nekas ielādes brīdi nevar mainīties ,tātad lapai jābūt visu laiku identiskai. Un visu mainīgo daļu es varu darbināt brīvi ar JavaScriptu. Laikam tā sanāk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 (edited) Wuu--> nee nu kaapec neva mainiities? var vienkarshi peec izmainju izdariisanas atjauno keshu tas arii viss... kaa piemers varetu buut saads : $mainigais .=<<<END te html kods + php mainiige $mainigais_xxx {$masivs[0000]} html END; //kautkas jauns nak klaat $mainigais .=<<<END atkal html .... END; un too mainiigo ielaade ( saglabaa failaa ) -- Shis nebuut nav labakais risinajums bet nu lai saprastu ideju der ... --- P.S. vispar jau PHP ljau savakt datus atminja un talak Vai nu ieseivot kaa failu, vai izvadiit uz skriina... Ob_ funkcijas teiksim ob_start() un ob_end_flush() tur ir krietni padaudz variaciju, bet nu skaties uz siim un talak jau mekle pats.. Edited June 18, 2009 by Grey_Wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 (edited) Lai arī tie raksti parādās reti, es tāpat nekešotu 100+ lapas... P.S. Tas ir piemērs. Rakstu reti, bet laika gaitā raksti tāpat sakrājas. Edited June 18, 2009 by marcis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts