foxc Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 (edited) Iegadaajos janhouse.id.lv scriptu, par 20ls. no pasha Jāņa Jansona. Tachu pats vinju neizmantoju..Tagad sis projekts (janhouse.id.lv)vairs nav. Ja kāds vēlas varu vinju piedavaat pa 10LS. Ja interesee rakstat PM Bildes: 1. 2. 3. Edited October 24, 2009 by foxc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 hmm, izskatas sauseligi viegls skripts, domaju ka pats uztaisishu ja bus vajadziba, bet paldies ka piedava :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Šis nav nekāds grūtais, vienīgi dizains smuks :). Es domāju ar labu sirdi tu vari viņu uzdāvināt šim forumam :) būtu lielāks labums. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Es domāju ar labu sirdi tu vari viņu uzdāvināt šim forumam :) A negribi visiem izdaliit $M win. licenzes??? vai jepkura gatava skripta/programmas licenzes ??? foxc jau teica par cik nopirka, un cik velas sanjemt .. 5 Ls ir smiekliigi maz... pat daudzreiz vieglaki skripti, dazreiz maksaa vairaak .... Vieniigi japarliecinas, ka foxc tos nepardos vairakiem vienlaiciigi ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxc Posted June 9, 2009 Author Report Share Posted June 9, 2009 nu neesmu nevienam paardewis, laikam nevajag... bet ja kas rakstat :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxc Posted June 9, 2009 Author Report Share Posted June 9, 2009 Veel ir skaists laika zinju scripts,, nezinu cik tas noderiigs, bet nu savs labums ir :) Bildiite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marke Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 kādam vēl ir šī lapele. foxc nevar dabūt rokā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razor Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 mosh uzdavini mes php chalji varetu tev piemeram 20 ls sadabut visi kopa samatoties protams cik metas tie dabu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 viens bija piedāvājis no šopa novilkt visus failus un tur bija šis saits.. un tad es izdzēsu viņu ,, vairs neatceros kur var dabūt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razor Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 megjini aceretes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Kāda jēga tā pūlēties un meklēt kaut kādu vienu skriptu? Kas tieši šai lapai ir tik īpašs? Itin elementāri var aiziet uz wordpress.org, novilkt jaunāko Wordpress versiju, izvēlēties tēmu un spraudņus un būs daudz labāks lapas kods, kā, droši vien, ir šis. Un viss par velti. Tāpat šim kodam būtu jāmaina dizains, savādāk visi sapirktu un taisītu lapas ar vienu izskatu...wordpress'am, vismaz, ir 1000 un viena tēma internetā pieejama (un viegli uzstādāma). Wordpress vietā var izvēlēties citu platformu, protams. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marke Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 foxc neuztica. Es pārskaitīju viņam naudu, un pazuda ar galiem. iedeva LATVIJAS KRĀJBANKS kodus ar vādu Ivo Isakovs pers.kod. 291291-113XX ja kadam vēl ir kods (yanhouse) esmu gatavs pirkt, bet vēstules privāti, vai uz epastu gludins@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfinsh Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Yess arī es viņu esmu nopircis , bet saņēmis neesmu :) Banu tādiem krupjiem šādos forumos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 tolks pirkt tik viekāršu skriptu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernijs_E Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Pentiums , tad piedāvā viņu pa velti :) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts