Jump to content
php.lv forumi

alfinsh

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alfinsh

  1. Sveiki , ir kjāda alternatīva iespēja iframe pielietot ar full height , netikai daļu no lapas ? izmēģināju visādus variantus @ google , nesanāk dabūt to height - attēlo tikai daļu. Labprāt noderētu kāds paraugs . Nepieciešams tas būtu lai airtel sms pakalpojumus ievietotu lapā . Include neder šai gadījumā.
  2. kas tev nav skaidrs ? viņš grib weblapu bāzētu uz ipb forumu. IPB apvienot ar sākumlapu , t.i nav jādodas uz foruma sadaļu lai ielogotos - tā vietā main lapā ir forma ... Par lietu runājot tev derēs jebkurš ipb 2.3.6 skripts ar labojumu mysql rindās - aizstājot m_id ar member_id un nedaudz savādāku formu ko var aplūkot ipb foruma sourcē ctrl+u.
  3. Tātad , ir nepieciešams kāds palīgs , kas no psd izveidos gatavu dizainu . par cenu vienosimies . rakstīt skype alfinsh-o.o Edit. darbiņš padarīts
  4. pa googli vandījos pirms postoju šeit . tūlīt papētīšu vai modulis ir pirms vai pēc.. tiešām jāpamaina bija vietām , neuzmanības kļūda :)
  5. Problēma sekojoša . liekot .php failam daily scheduled tash ar cli-php saņemu sekojošu erroru . Unable to load dynamic library php_exif.dll , the specified module could not be found in Unknown on line 0. šis errors nereti mēdz piemesties dēļ tā ka extension=php_mbstring.dll netiek pielietots , bet šai gadījumā viņš ir ielādēts (; aizvākts) . Kādda iespēja atbrīvoties no sekojošā errora ?
  6. alfinsh

    Janhouse

    Yess arī es viņu esmu nopircis , bet saņēmis neesmu :) Banu tādiem krupjiem šādos forumos.
  7. Xmas: Informācijai par Yunu. Viņa jau pa defu ir Yuna + TBDev sajaukums . Ņemts TBDevs un pārveidots Yunas gaumē . Ta kā apvienojums tas jau ir tiko to esi lejuplādējis :) Ernijs: Lielākā daļa dod priekšroku tieši Yunai vai Defaultam TBDev , jo patstāvīgi tiek updeitotas (lāpīta etc) Iegūt vari Yuna Scatari šeit cerams ar krievu valodu nebūs problēmas. TBDEV defaulto sourci šeit šai nv vajadzīgas krievu valodas zināšanas.
  8. ta jau ir ar tām "nullētām" versijām . Nopirksi forumu , nebūs problēmu + supports. kas tev grūti izlabot to rindiņu ? tev tak priekšā problēma pateikta
  9. vienkārši OMFG. sorry par offtopic, bet es pašlaik smejos, kā vēl nekad neesmu smējies:D Pievienojos "anonīmā" teiktajam.
  10. waplet, posts pietrūka ? vismaz iemācies sakarīgi rakstīt , nevis pa vidu pīksti :) TL
  11. Baigā sāpe. saskāros ar tādu fiču , ka tagat vajag sadalīt pa lpp video skriptu. vandījos pa forumu , un atradu tikai pribambasus kas darbojas ar mysql. Man video db uzglabājas txt failā , nav kontakts ar mysql . varbūt kāds var iemest , kādu daudz maz normālu paraugu ka dalīt pa lpp , bez mysql konekta?
  12. alfinsh

    chmod 664

    yess , baltai lapai arī bija japarādās :) chmods tika veikts , nu kruķies talāk.
  13. alfinsh

    chmod 664

    nu un hur problēma ? http://localhost/phpbb3/set_chmod.php'>http://localhost/phpbb3/set_chmod.php lai turpmāk nav stulbi jautājumi iegaumē http://localhost ir root direkcija tatad htdocs direkcija. talak liec klat mapi kur ir šits.
  14. alfinsh

    chmod 664

    ja root direkcija tad http://localhost/set_chmod.php ja kāda konkrēta direkcija http://localhost/dir/set_chmod.php (dir vieta direkcijas nosaukums) ========================================== piem fails atrodas "forums" mapē dodamies http://localhost/forums/set_chmod.php
  15. nu tad dodies un IPB admina paneli general configs tur nomaini charsetu no kautkāda ISO vai kas tur bija uz utf-8 :)
  16. a ko tas Heredoc tur noklīdis? man nekur tāds nav iekš HTML pirms echo
  17. viņš tiek drukāts bez pēdiņām. arī paliec pie figūriekavām ?
  18. tad jautājums ir sekojošs . iekš tā if blabla { echo <<< HTML <tr> <td> <table> ......... </td> </tr> </table> HTML; stāv šāda rinda <div style="float:right;padding-left:20px;padding-top:1px;background: url(/bildes/add.png) no-repeat;"><a href="javascript:;" onclick="DraugiemSay('[VIDEO] $video_arr[3]', 'http://urlis.lv/video/$video_arr[0]', 'urlis.Lv');">Ieteikt draugiem</a></div> Viss strādā kā jāstrādā bet skatoties ieks php.net piemēram $video_arr[3] tiek norādīts šādi {$video_arr[3]} . strādā abi varianti . kurs ieteicams ? vai tam maz ir kāda nozīme ?
  19. alfinsh

    IE un FF

    zinu ka man ar bija problēmas ar lapas kodējumu , uz pc bija pašam IE 7 , ieplivināju kodu un nostrādāja tikai uz IE6 un 7 negāja. par 8 vārdus ņemu atpakaļ jo uz tā nebiju provējis. a varbūt kods mums nedaudz atšķīrās . kartā ziņā tūlīt iečekošu. Edīte : Jam man kods bija nedaudz nedaudz savādāks. ņemu vārdus atpakaļ. Lietojams variants. Tiesa pārbaudīju gan uz IE8. 7 neskatījos
  20. nu paldies :) tātad izmanto . es vnk dabūju 1 sev vajadzīgu failu , un tur pa vidu šāds brīnums . nodomāju mby tāds risinājums jau novecojis vai kkas tamlīdzīgs. nu tad lai stāv kā ir
  21. alfinsh

    IE un FF

    pārbaudīju jau sen :) tā kā nav jāmin
  22. gudri gan atbildēji bet man profilā iesauka vai līmenis kas nu tas kuram ir izsaka daudzko .. tātad tiesi par manu tēmu , šāds ka parādīju tiek vēl izmantots tipiska .php failā vai nē ?
  23. alfinsh

    IE un FF

    tāpec ka tavs nestrādās uz 7 un 8 :)
×
×
  • Create New...