Llama Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Nu ta, man vaidzetu palidzibu. Es veletos lai mana spele butu par maksu ! Piemram 2 nedelas par brivu un pec tam jasuta sms oa 0,95 LS un tad var speleti vel 2 nedelas ! Ka lai to uztaisa, es esmu uztaisijis flyff serveri Es nespamoju bet velos lai man palidzetu ... http://fly.teamgr.lv tas ir webs ! Ka lai ar to tiek gala nezinat ??? Ludzu palidzat ... Kautvai lai ari no sakuma lai registretos ir jasamaksa ;) ! 1,50 LS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Cik saprotu tu vēlies savai spļeei izveidot tādu kā membership. Tas tev ir jākodē spēlē. nevis webā. Ja iekodēsi, ka webā var tikai 2 dienas sēdēt, tad viss būs ok ar webu, tikai vienīgi tas būs, ka spēlē tikuntā varēs tikt iekšā. Ar citām programmēšanas valodām šaubos vai tev kāds varēs palīdzēt. Kur nu vēl, ja tu viņu pat neesi nosaucis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Llama Posted June 5, 2009 Author Report Share Posted June 5, 2009 Nu bet kautvai lai registracija ir pa maksu ;) a talak tas ir pofig ;) ! Ja nevaresi pieregistreties nevaresi uzspeleti ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 http://www.solarf.lv/index.php?page=2 Par SMS servisiem maz ko zinu, bet paskaidrošu kāda doma radās. Tātad, lietotājs nosūta īsziņu uz lalalal un atpakaļ saņem kautkādu kodu (ja viņi sūta atpakaļ īsziņas). Pēctam viņs ieiet lapā, spiež reģistrēties un ievada šo kodu pie reģistrācijas, kā pierādijumu, ka viņš ir samaksājis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 tas jau kaut kāds gatavs nokačāts. kur un kādā formātā viņš glabā userus zini? ja nē, sameklē, citādi tāpat neko konkrētu neviens nepateiks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Llama Posted June 5, 2009 Author Report Share Posted June 5, 2009 (edited) http://www.solarf.lv/index.php?page=2 Par SMS servisiem maz ko zinu, bet paskaidrošu kāda doma radās. Tātad, lietotājs nosūta īsziņu uz lalalal un atpakaļ saņem kautkādu kodu (ja viņi sūta atpakaļ īsziņas). Pēctam viņs ieiet lapā, spiež reģistrēties un ievada šo kodu pie reģistrācijas, kā pierādijumu, ka viņš ir samaksājis. Nu to jau es ari ta izdomaju bet vai nevaretu kads iedoti kodu lai raditi kur ievaditi to kodu un ka tikkai ievadot to kodu var turpinati registraciju ? register.php <style type="text/css"> <!-- body { background-image: url(layout/bg_texto.jpg); } .style1 { font-family: Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; } body,td,th { font-family: Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; } --> </style><title>Flyff Fakes Server - Server BETA (Teste) </title><body> <p align="center" class="style1"><span class="b01"><strong> Create Account </strong></span><br /> </p> <form action="?op=register" method="post"> <table width="258" border="0" align="center"> <tr> <td width="107" height="20" class="b01"><strong>Login:</strong></td> <td width="141"><label> <input name="user" type="text" class="liteoption" id="user" size="15" maxlength="15" /> </label></td> </tr> <tr> <td height="25" class="b01"><strong>Password:</strong></td> <td><input name="pass1" type="password" class="liteoption" id="pass1" size="15" maxlength="15" /></td> </tr> <tr> <td height="24" class="b01"><strong>Repeat Password : </strong></td> <td><input name="pass2" type="password" class="liteoption" id="pass2" size="15" maxlength="15" /></td> </tr> </table> <p align="center"> <input name="submit" type="submit" class="liteoption" value="Create Account " /> </p> </form> <div align="center"> <?php if(isset($_POST['submit'])) { require('config.php'); if(!$_POST['user'] || !$_POST['pass1'] || !$_POST['pass2']) { die('<strong>You must fill in all of the feilds!!!<BR></strong>'); } else { $user = $_POST['user']; $pass = md5('kikugalanet' .$_POST['pass1']. ''); } $pass2 = md5('kikugalanet' .$_POST['pass2']. ''); if(exi($user) != '0') { die("Username: '".$user."' is in use!"); } if($pass != $pass2) { die('<strong>Passwords dont match!</strong>'); } $nww = nw($user, $pass); if ($nww){ echo("<p class='b01'><strong>Registration Complete!</strong></p>"); }else { echo("<p class='b01'><strong>Registration Failed!</strong></p>"); }} ?> </div> </body> </html> Edited June 5, 2009 by Llama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 http://paste.php.lv/d2f22d8c712e68f75f3d11...26ff2b?lang=php Vienīgi pašlaik visiem, kuri ievadīs to kodu būs atļauja reģistrēties, so katru dienu vari mainīt savu sms serveris sūtāmo kodu un web kodu (protams ja serviss pats to atļauj). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Llama Posted June 5, 2009 Author Report Share Posted June 5, 2009 nesanak rada ka 1 rinda kluda ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts