Jump to content
php.lv forumi

Llama

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Llama's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Llama

    sesija

    Mans sesiju sāk gan session.php login.php un index.php un vienmēr rāda ka jau ir palaista iepriekšējā failā sesija. sessiju aizkomentēju session failā un noņēmu pārbaudi login.php un itkā aizgāja.
  2. Llama

    sesija

    Sveiki, problēma tāda, ka nesaprotu, kā uztaisīt tā, lai vienā logā rāda login formu, ja sesija eksistē tad rāda profilu, bet man sanāk tā, ja login formu rāda, tad profilā rāda kļūdu, ka sesija jau ir izveidota, bet ja uzliek, error_reporting() tad, kad nav sesija nerāda login formu.
  3. 1. Nav nekāds darbs, vnk cenšos mācīties PHP valodu. 2. ja $result3 ir tāda vērtība kura sakrīt ar manu lietotāju, tad pievieno bildi datubāzei, ja nē tad error.
  4. Labdien, cenšos datubāzē katram lietotājam no sesijas pievienot sev bildi, bet sanāk pievienot bildi bet ne pie lietotāja, bet izveido jaunu ierakstu. Cenšos sākumā uztaisīt SELECT un salīdzināt session ar user un tad pievienot bildi, bet tad nekas nenotiek. P.S Atradu kļūdu ka vajag nevis insert bet update uzlikt, tad kods ir šāds. (2. kods) if(!isset($errMSG)) { $result3 = mysqli_query($connect, "SELECT *FROM members WHERE login = '" . $login_session . "'"); $row2 = mysqli_fetch_array($result3); $sql = "INSERT INTO members (pic) VALUES ('$userpic') "; if(mysqli_query($connect, $sql)){ echo "You have successfuly registered."; } else{ echo "ERROR" . mysqli_error($connect); } if(!isset($errMSG)) { $result3 = mysqli_query($connect, "SELECT *FROM members WHERE login = '" . $login_session . "'"); $row2 = mysqli_fetch_array($result3); if ($result3 = 1) { mysqli_query($connect, "UPDATE members SET pic = '$userpic' WHERE login= '" . $login_session . "'"); echo "You have successfuly added image."; } else{ echo "ERROR" . mysqli_error($connect); } }
  5. Kā saka rīts skaidrāks par vakaru, atradu kļūdu biju username aizmirsis pierakstīt. :D
  6. Sveiki, saskāros ar problēmu, ka caur admin paneli uploudo bildi, bet uz servera neparādās bilde, uzmet kļūdu, ka nav tādas mapes kautvai ceļš ir izveidots pareizi un permissions ir iedoti, kas varētu būt par kļūdu? Datubāzē viņš ieliek bildi, bet mapē nē.
  7. Viss atrisināts, viņi nebija uzlikuši, lai rādītu kļūdas.
  8. Biju mainijis pliku index failu ar tekstu "asds" viss ok. izveidoju phpinfo() un neatradu intl extension
  9. Nav, pagājušo nedēļ biju uzlicis un free hosting, uzreiz viss gāja, errorus meta, tagad uzmetu uz nano hostinga nekas neiet.
  10. Sveiki, nesanāk uzstellēt cakephp uz hosta, webroot mapi iemetu public_html parējo iemetu root mapē, bet kad eju lapā iekšā tad rāda tukšu lapu, kautvai bija jāizlec erroriem. Var kāds palīdzēt, ko mainīt, vai varbūt hosts neatbalsta?
  11. Llama

    Switch

    Paldies. Noteikti. Paldies par atsaucību. :)
  12. Llama

    Switch

    Massīvi man ir svešāka lieta, neprotu ar tiem īsti darboties, tāpēc, ja prasīst nespēšu atbildēt kas notiek, tāpēc izmantoju switch, tad kā jābūt pareizi? Blitz?
  13. Llama

    Switch

    Sveiki, sen te neesmu bijis, vajadzīga jūsu palīdzība, lieta tāda esmu izveidojis switchu, kur pārleks no vienas lapas uz otru, un kad es ieeju lapā, tad jaunumos nelasa news.php failu, bet kad uzspiež uz sākums tad lasa. piemēram localhost/index.php - tad news ir tukš, jo nelasa informāciju no news if nestrādā pie default, bet kad ir localhost/index.php?page=sakums tad visu rāda. <?php if (isset($_GET['page'])) { switch($_GET['page']) { case 'Sakums': include("news.php"); break; case 'Par mums': include("about.php"); break; case 'Vakances': include("vakances.php"); break; case 'Kontakti': include("contact.php"); break; case 'Akcijas': include("akcijas.php"); break; case 'Galerija': include("galerija.php"); break; default: include ("news.php"); } } ?> Menu <li><a href='index.php?page=Sakums'>Sākums</a></li>
  14. pamekle tbdev and yunascatari ! Bija kautkada web lapa kiev.co.uk laikam bet bija kiev tas ir 100% ! Pamekle atradisi
×
×
  • Create New...