Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted (edited)

Milzumlielais paldies!

PAPILDINĀTS

Un tomēr es neko nesaprotu... kurš ir tas mistiskais mainīgais, kas parāda to, kas ielādē manu bildi?

Edited by Sliipeetais
Posted

Šķiet, es nepareizi raksturoju problēmu. Ideja - uz mana servera stāv bilde. Es vēlos panākt, ka varu uzzināt tās adreses, kas manu bildīti linko (ievieto savā lapā, taču patiesībā ņem no mana servera).

Posted
offtopic: what stands for GD ģenerēta bilde?

GD stands for Graphic Design library/module for php (see php.ini extensions section for php_gd(2?).(dll|so))

It has capabilities to manipulate images not just like binary files, but also to create such using canvas-like drawing operations.

See http://www.boutell.com/gd/ for more info & download.

Posted
Šķiet, es nepareizi raksturoju problēmu. Ideja - uz mana servera stāv bilde. Es vēlos panākt, ka varu uzzināt tās adreses, kas manu bildīti linko (ievieto savā lapā, taču patiesībā ņem no mana servera).

HTTP servera log failos noteikti vajadzētu (ja nav atslēgts) rakstīties infai, kur uzrādās pieprasītie faili un kas tos pieprasījis.

Posted
echo '<pre>'.print_r($_SERVER).'</pre>';

lai liegtu pieeju bildēm:

$opt['dom_allow']=array('www.ofmy.info','121.0.0.1');//array of domains to allow executing from

if (!in_array($_SERVER['HTTP_HOST'],$opt['dom_allow']))
{
//dissalow hotlinking
if ($_SERVER['HTTP_REFERER'] && strpos($_SERVER['HTTP_REFERER'],$_SERVER['SERVER_NAME'])===false)
 exit;
if (strpos($_SERVER['HTTP_HOST'],$_SERVER['SERVER_NAME'])===false)
 exit;
}

.htaccess:

<Directory "kur/stāv/bildes/">

Order deny,allow

Allow from tava_servera_ip

</Directory>

Posted

OK, šķiet, es vēl neesmu tik gudrs, lai to saprastu.

Rezultāts, kuru es vēlējos panākt, bija, ka uz attēla (ģenerēts ar GD) ir teksts, ar adresi, kas šo attēlu ielādējusi. Piem. kāds manu bildi hotlinko no www.navtadasadreses.lv un uz bildes parādās www.navtadasadreses.lv.

• Create New...