sacejs Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 (edited) Config.php un clean tur nebūs izvadīšana uz manu acī. Faila izvadīšana ir iespējams TE Edited April 16, 2009 by sacejs Garus koda gabalus lūdzu likt paste.php.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Jā, tur kaut kāda izvade ir ļoti pat iespējama! Un kuras rindiņas būtu tās, par kurām sūdzies? Vai arī Tev šķiet, ka visi tagad metīsies pētīt visas 250 rindiņas? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 Jā, tur kaut kāda izvade ir ļoti pat iespējama!Un kuras rindiņas būtu tās, par kurām sūdzies? Vai arī Tev šķiet, ka visi tagad metīsies pētīt visas 250 rindiņas? ;) Man šķiet šīs: function alpha_numeric($str){ return ( ! preg_match("/^([-a-z0-9])+$/i", $str)) ? FALSE : TRUE; } Vai $time = $result = mysql_query("INSERT INTO `amx_amxadmins` (`username`, `password`, `access`, `flags`, `nickname`, `expire`) VALUES ('".$nick."', '".$pwd."', '".$cs_access_flags."', '".$cs_flags."', '".$u."', UNIX_TIMESTAMP() + '".(86400 * $days)."')") or die(mysql_error()); $id = mysql_insert_id(); Kā jūs domājat?šīs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Hmm, un kas Tev liek domāt, ka šajos fragmentos kaut ko izvada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 Nu nēsmu es php-pr0 bet man liekas ka tur saistīts ar date(timestamp)... Nu palīdziet !!!!!ES uzreiz jums goda vārds saku neiešu vairāks te un nemaisīšu jums. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Ja man dikti vajadzētu, es laikam jau kādas 3 reizes būtu no viena gala līdz otram to kodu pārlasījis pa šīm trīs dienām. Visticamāk, ka sāktu ar to, ka kodā sameklētu vietu, kur tad tiek izvadīti dati. Laikam atvērtu notepadā to index.php, nospiestu "ctrl f" un pameklētu, cik vietās ir minēti zīmīgie vārdi: "Laiks līdz dzēšanai"... un atrastu, ka gandrīz pašās beigās ir manis meklētā lieta. Tad apskatītos, ko ir pateicis mārtiņš un izlasītu dokumentāciju par date()... un rezultāts būtu rokā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 17, 2009 Author Report Share Posted April 17, 2009 (edited) Nu kur man šo kodu echo date(DATE_RFC822); pierakstīt?Pie kādas tur fiškas?pasaki Edited April 17, 2009 by sacejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Kāpēc būtu jāraksta date(DATE_RFC822), ko tas dotu? Tev no db sākumā ar mysql_query('SELECT ... '); atlasa rezultātu. Tad while ciklā ar mysql_fetch_row iet cauri katrai rezultāta rindiņai. Visbeidzot, ar echo tiek izvadīti rindiņas lauki. Šajā vietā tad lūk Tev jāizprot, kurš ir tas lauks, kurš satur timestamp vērtību. Kad atradīsi šo vietu, tad pārveido, izmantojot date('formats',$mainigais). Viss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 17, 2009 Author Report Share Posted April 17, 2009 (edited) Kāpēc būtu jāraksta date(DATE_RFC822), ko tas dotu? Tev no db sākumā ar mysql_query('SELECT ... '); atlasa rezultātu. Tad while ciklā ar mysql_fetch_row iet cauri katrai rezultāta rindiņai. Visbeidzot, ar echo tiek izvadīti rindiņas lauki. Šajā vietā tad lūk Tev jāizprot, kurš ir tas lauks, kurš satur timestamp vērtību. Kad atradīsi šo vietu, tad pārveido, izmantojot date('formats',$mainigais). Viss! Nu es kā sapratu tur viss ar Expire tabulu saistīts... Varbūt kur Expire tur paņemt funkciju?Vai kā??Pastāsti Edited April 17, 2009 by sacejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Atrodi to rindiņu, kas izvada datus no datu bāzes un izvada HTML tabulas veidā. Šajā rindiņā izmaini, lai to mainīgo, kas satur timestamp, izlaiž caur funkciju date(); Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 17, 2009 Author Report Share Posted April 17, 2009 Atrodi to rindiņu, kas izvada datus no datu bāzes un izvada HTML tabulas veidā.Šajā rindiņā izmaini, lai to mainīgo, kas satur timestamp, izlaiž caur funkciju date(); šo man meklēt Datubāzē kur amxbans un tad amx_amxadmins? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Nē, šo tev meklēt TE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 17, 2009 Author Report Share Posted April 17, 2009 Nu vot paskatījos kā tu teici HTML veidā un atnācu pie šāda viedokļa: Bet šis pirmais īpaši neko neizvada tikai rāda serveri manu. <select name="server_id"> <? $result = mysql_query("SELECT * FROM `amx_serverinfo`"); if (mysql_num_rows($result) > 0) { while($arr = mysql_fetch_array($result)) { echo '<option value="'.$arr['id'].'">'.htmlspecialchars($arr['hostname']).'</option>'; } Bet šis skripts tiešam izvada to laiku. $result = mysql_query("SELECT * FROM `amx_amxadmins` WHERE `nickname` = 'slot_user'"); if (mysql_num_rows($result) >0) { while($arr = mysql_fetch_array($result)) { echo '<tr><td>'.$arr['id'].'</td><td>'.$arr['username'].'</td><td>'.$arr['expire'].'</td></tr>'; } Pareizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Jā! Beidzot esi uz pareizā ceļa! Tagad: Šajā vietā tad lūk Tev jāizprot, kurš ir tas lauks, kurš satur timestamp vērtību. Kad atradīsi šo vietu, tad pārveido, izmantojot date('formats',$mainigais) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 17, 2009 Author Report Share Posted April 17, 2009 Nu..daže nezinu bet domāju būs šādi: $result = mysql_query("SELECT * FROM `amx_amxadmins` WHERE `nickname` = 'slot_user'"); if (mysql_num_rows($result) >0) { while($arr = mysql_fetch_array($result)) { date('formats',$mainigais) echo '<tr><td>'.$arr['id'].'</td><td>'.$arr['username'].'</td><td>'date('formats',$mainigais).$arr['expire'].'</td></tr>'; } šādi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts