Alnis Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Ta, taa kaa nevaru pats izveidot savu topiku ieks "PHP un datubazes" jo saka, ka man nav tadu tiesibu, tad savu jautajumu rakstisu seit. SELECT lauks1, lauks2, lauks3 FROM tabula Pienemsim, ka tabula izvada smukas vairakas rindas. Ka lai izdara taa, ka piemeram, ja lauks2=1, tad gribu, lai lauks2 tiktu izvadits kaut kas konkrets, piemeream '3', nevis dati no datubazes. ka tas ir izdarams.? Skatijos mysql funkciju IF, visadi izmeginajos, bet man nesanaca :( man so risinajumu vajag tiesi jau datubaze, ar php no izvaditiem datiem es to maku panakt:) Paldies par atbildem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Tāpēc, ka topikus nevajag taisīt Arhīva sadaļā. Tos jātaisa normālās sadaļās. Bet par tēmu - SELECT lauks1, IF(lauks2 = 1, 3, lauks2) FROM tabula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alnis Posted April 14, 2009 Author Report Share Posted April 14, 2009 Tāpēc, ka topikus nevajag taisīt Arhīva sadaļā. Tos jātaisa normālās sadaļās. Bet par tēmu - SELECT lauks1, IF(lauks2 = 1, 3, lauks2) FROM tabula 1. nepamaniju, ka netisam iemaldijos arhova sadala :) 2. Paldies, viss strada perfekti, izradijas pavisam vienkarsi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts