renathy Posted April 2, 2009 Author Report Share Posted April 2, 2009 marcis: kad liku tavu funkciju savā programmā, tad funkcija deva vienu rezultātu. Kad liku funkciju atsevišķā test.php failā (ārpus manas lapas), tad rezultāts bija tāds kā tev. Pie visa vainīga funkcija date_default_timezone_set, kas tika izmantota manā saitē, bet testa lapā test.php netika. Tā arī izbojāja un rādīja nepareizi atbildi, jo pieņēma ka datuma formāts ir citāds. Tātad joprojām ir aktuāls jautājums - kā strtotime funkcijai uzlikt tādu formātu, lai datums būtu dd.mm.yyyy un laiks būtu hh.mm formātā, jo nevar tak paļauties, ka serverī būs tieši tāds tas timezone uzstādījums kā man vajaga (a kādu man vajaga???). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Kā jau Aleksejs saka - neizmanto tam strtotime. Izmanto explode un tad mktime - tieši tā kā tu dari šī topika #1 postā (tik nelieto to dīvaino sintaksi mktime argumentiem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renathy Posted April 2, 2009 Author Report Share Posted April 2, 2009 Ja uzliek date_default_timezone_set('Europe/Riga'), tad man darbojas. Ja uzliek kā bija iepriekš (American) tiemzone tad nedarbojas ne mktime, ne strtotime. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts