mcgrew Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 instaleeju no www.cygwin.com - OK, tachu palaizot initdb pie MAX_CONNECTIONS untml. parametru iestaadiishanas tiek izmests signal 12, rodas citas prbleemas - arii ar signal 12 un template1 netiek radiita. OK - kaada ir kaada ideja, kas vareetu buut par probleemu un kaa to risinaat? Lietoju visus parametrus peec default. Readme tiek noraadiits palais ipc-daemon2 - tachu pagaidaam man neko neizdodas atrast par sho riiku - skiet ka taa iisti tas tiklaa nav atrodams? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 Instalē labāk nevis Cygwin versiju, bet Native Win32 (kompilētu ar MinGW). Ja pašam slinkums kompilēt, tad te ir gatava: http://www.unm.edu/~efesar/pgsvc/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcgrew Posted July 24, 2004 Author Report Share Posted July 24, 2004 OK, ko Juus sakaat par Postgresql windows versiju - man skiet, ka par to ir maz informaacijas un ka taa ir itkaa aarpus postgresql programmetaaju centieniem - hmm - vai ir iespeejams arii piedallities taas attiistiibaa (contribute to development). Esmu dzirdeejis par maksas ieviesanu windows versijai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted July 24, 2004 Report Share Posted July 24, 2004 Vai tad Postgre nebija BSD licenze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts