aika Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Riktīgi stulbs jautājums, turklāt tā arī neizdomāju kur likt, bet ja kāds palīdzēs - būšu ļoti pateicīgs. Tātad man dots uzdevums - noorganizēt tā lai spiežot uz back pogas iepriekšējā lapa atvērtos tieši tajā vietā (pa vertikāli) no kuras aizgāja - nevis lapas augšpusē. Man pilnīgi nav ne jausmas kas par to atbild, taču zināms takš ka citur tas strādā. Valoda PHP. Lapas satur tabulas ar datiem no sql. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 lai spiežot uz back pogas iepriekšējā lapa atvērtos tieši tajā vietā (pa vertikāli) no kuras aizgāja - nevis lapas augšpusē.Man pilnīgi nav ne jausmas kas par to atbild, taču zināms takš ka citur tas strādā. Jaa nebiju pieversis uzmaniibu, bet papeeti siikaak .... vismaz man gan FF gan IE gan Opera to dara automatiski ... nospiezjot back pogu ieprieksejaa lapaa atveras tajaa vietaa liidz kurai bija aizskruleeta ... taa kaa Ar drosu sirdi vari staastiit ka uzdevums izpildiits ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 (edited) Ir brouzeri, kas parulē lapu uz pozīciju, kāda tā bija lapu atstājot, kad tik nospiesta back poga. Tādā gadījumā varētu izmantot javascript history.back(), bet, šķiet, ka nedara visi brouzeri, tātad šāds risinājums nederēs. Ok, es vienkārši skaļi domāju. Es domāju, ka labākais risinājums būtu izejošajiem linkiem piekabināt klāt kaut kādu GET mainīgo, kas identificēs, piemēram, tuvāko anchor enkuru. Piemērs, lapa1.php: <h2 id="virsraksts6">Virsraksts 6</h2> <a href="lapa2.php?pos=virsraksts6">Links</a> lapa2.php <a href="lapa1.php#<?=$_GET['pos'];?>">Atpakaļ</a> Labi, es ilgi rakstīju. Edited February 28, 2009 by marcis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 marcis --> Prasiba bija Nospiezjot BACK pogu ... taatad tam jabuut pasaa skriptaa ... secinam talak ka tas nemaz tik vienkarsji nav panakams .... (tb visu laiku jaseko liidzi usera darbiibam ... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 My bad, neiedziļinājos jautājuma tekstā. Tad jau gan paliek tikai paļauties uz brouzeri vai ik pa laikam taisīt ajax pieprasījumu un pieglabāt kaut kādus mainīgos servera pusē. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aika Posted March 1, 2009 Author Report Share Posted March 1, 2009 Mans brauzeris (gan IE, gan FF) to dara piemēram e-bay lapā, bet manā lapā to nedara! Tātad problēma tomēr ir veidā, kādā tā tiek uzģenerēta! Skaļi prātoju - vai tā nevarētu būt kaut kāda kašinga fīča?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Mans brauzeris (gan IE, gan FF) to dara piemēram e-bay lapā, bet manā lapā to nedara! Es arii par to aizdomajos.. un prbaudiju uz savam lapam ( manis veidotajam ) viss notiek automatiski .. IMPHO varbuut tavas lapas neatbilst HTML pamatstandartiem ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts