Jee Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 Ieinsteleeju MySQL uz winxp. Netaa arii atradu pamaaciibu kaa ieinsteleet, ieinsteleeju sekojot noraadiijumiem. Bet neiet man tas MySQL. nevar izviedot datubaazi un tabulas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 (edited) Ko nu? http://morihaos.rootshell.ru/txt/unix/smar...estions-ru.html Teksts ne īpaši par šī foruma aktivitātēm, bet idejas pareizās. Edited June 4, 2004 by Aleksejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
fassko Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 meegjini k-kaa kaa http://www.php-dev.lv/view.php?id=36 rakstiic, taccu, ar kaadu progu tu meegjini izveidot datu baazi ? vai arii es bik nesaprotu, ko tu nevari izdariit ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jee Posted June 5, 2004 Author Report Share Posted June 5, 2004 fassko No turienis es arii lasiiju. Man visulaiku ir probleemas kaa piemim MySQL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chickenz Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Pārbaudi vai ir palaists winmysqladmin.exe ( direktorijauztavumysql/mysql/bin/winmysqladmin.exe ), vai scriptos ir tā pati parole un jūzerneims kas winmysqladmin.exe! Pārbaudi vai maz ir tāda db kāda scriptos tiek pieprasīta, un galu galā LIETO GOOGLI ( NELIETO F****** YAHOO vai kādu citu sūdu!!! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 7, 2004 Report Share Posted June 7, 2004 Lielā, bargā 2G metode (go google). Nez kāpēc, bet versijā 4.0.18 man vajadzēja norestartēties lai paņem pretī my.ini izmaiņas (serviss iesēdās kaut kur počkās un negribēja pārslēgties uz mysql-nt). Parasti palīdz pamēģināt piekonektēties pēc "vecās gaumes" - no dosa aizrauties uz mysql\bin diru un pamēģināt palaist "mysql" / "mysql -u root". Tad jau kaut ko parādīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mystery2004 Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Man ari bija problema uz WinXP, ka palaizot MySQL ar mysqlwinadmin nevareeju izveidot jaunu datubaazi utt... Atradu risinaajumu taadu: 1) Palaid MySQL serveri 2) run->cmd (karoce DOS) 3) pinemsim, ka mysql instalaacija ir c:\mysql, tad Kommanda 1: cd c:\mysql\bin Kommanda 2: mysql -h localhost -u tavs_username -p tad tev pieprasiis paroli, ja taadas nav tad vienkaarshi enter. ---Tu esi ielogies serveri un vari dariit ko gribi!!!! Kommandas: SHOW DATABASES; - paraadiis visas datubaazes CREATE DATABASE; nosaukums; - izveidot datubaazi USE datubazes_nosaukums; - izveleties datubaazi SHOW TABLES; - paraadiit tabulas DESCRIBE tabulas_nosaukums; - paraadiit kaadi laiku ir tabulaa -------Tabulas veidoshanas piemeers, pirms tam ir jaaizveelas datubaaze------ -------Lauku specifika ir juusu zina, tas tikai piemeers :) ------ CREATE TABLE tb_members( ID INT(11) AUTO_INCREMENT, username TEXT, pass TEXT, e_mail TEXT, age INT(4), money_balance DOUBLE(16,2), PRIMARY KEY (ID) ); ---------Piemeera beigas---------- Uzskatu, ka labaak tabulas veidot shaadi, nevis izmantot kaut kaadus piem: EMS MySQL Manager. Ja izstraadasiet kaut kaadu normaalu produktu, tad to dodot jebkaadam klientam, taapat buus vajadziigi scripti, kas izveidos tabulas utt.. Neesmu PHP un MySQL spechuks, bet tikai paris dienas maacos :) Visi lauku straadaaju ar MS ACCESS un VisualBasic 6.0 un ODBC datu magistraaleem. Noleemu pamaaciities DATUBAZES internet joma un serveros. Ceru ka kaadam vismaz biki paliidzeeju. Protams iespeejams ir to izdariit citaadaaka celaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Ja izstraadasiet kaut kaadu normaalu produktu, tad to dodot jebkaadam klientam, taapat buus vajadziigi scripti, kas izveidos tabulas utt.. Priekš šī jau eksistē speciāls toolis (arī bin direktorijā): mysqldump.exe ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mystery2004 Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Thanks bubu! Es jau teicu, ka tikai maacos. Tagad zinaashu :)) Tapec jau eksite forumi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 un vēl viens priekš Mystery SHOW CREATE TABLE att. table Tas pats MySQL manager ļaut "transportēt" gan tabulas, gan visu db iekš apm. 20 formātiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts