mad182 Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 if(draugs1 == lietotajs) { draugs = draugs2 } else { draugs = draugs1 } Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 sevi jau pats uzaicināt nevar. Kā tad tev var rādīties? Bet nu, ja kaut kur rādas, tad vnk pārbaudi user_id ar drauga_id, ja sakrīt, tad lai to ierakstu nerāda Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted January 1, 2009 Author Report Share Posted January 1, 2009 uzaicināt pats sevi nevaru, bet kad viņš apstiprina mani ari rāda mani rāda manos draugos :D kautko ne tā selectoju :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted January 2, 2009 Author Report Share Posted January 2, 2009 Man ienāca prāta ideja drošvien būs stulba jo nesanāk nekādīgi SELECTOT kā vaig labi ideja tāda tajā brīdi kad apstiprina tad ierakstās jauns ieraksts ka es uzlūdzu viņu, bet jav ar statussu 1 nevis un 0 un līdz ar to parādisies ari man viņš :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts