Jump to content
php.lv forumi

IE pazaudē daļu no sesijas datiem - idejas kāpēc?


Endijs

Recommended Posts

Esmu nonācis līdz vienai ļoti mistiskai problēmai. Lieta tāda, ka skripta izpildes laikā daži dati tiek glabāti sesijā. Piemēram, lietotāja tiesību līmenis. Bet kaut kādā brīdī IE pazaudē daļu no sesijas datiem.

Piemēram, ja ir $_SESSION['lang'] = 'lat'; $_SESSION['user_level'] = 5; Tad vienā brīdī paliek tikai $_SESSION['lang'].

 

Ar FF viss ir kārtībā. Turklāt uz VirtualPC pamēģināju IE6 - ar to arī viss bija OK. Problēmas ir ar IE8 beta ar IE7 compability view (un bez tā). Tagad velku VHD image ar XP+IE7. Tad varēšu pakomentēt par to.

 

No sākuma šķita, ka varbūt tiek iznīcināts sesijas cookijs, bet tā nav. Jo ja visu laiku izdrukā session_id(), tad tas ir viens un tas pats. Gan brīdī, kad ir dati, gan nav. Izskrēju kodam cauri un nekur unset($_SESSION['user_level']) nav. Un ja tāds būtu - tad arī uz FF un IE6 pazustu attiecīgie dati, bet nepazūd.

 

Idejas?

Link to comment
Share on other sites

Pārbaudi datus, kas glabājas konkrētajā sesijā. Piemēram, katra skripta sākumā manuāli atserializē sesijas datus no sesijas direktorijas un saglabā tos temp failā pārbaudei "uz aci". Tad palaid IE savu skriptu un paskaties vai tiešām tie dati pazūd no sesijas direktorijas.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...