ray Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 kāds nezin, kur varētu atrast vai pēc kāda vārda google meklēt tādu lietu kā html kodā ir marquee, tikai kad ielādē lapu un sāk slidināt saturu no labās malas uz kreiso, tad sākuma stāvoklis ir tāds, ka saturs jau ir pie kreisās malas. Marquee ir tā, ka saturs sākuma stāvoklī ir pie tās malas no kuras slidina, un tas man neder. cerams, ka sapratāt, ko un kā es domāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Pirmkārt, par marquee tagu: It is deprecated by the W3C and not advised by them for use in any HTML documents. Otrkārt - tam ir css alternatīvas iespējas, piemēram: http://www.w3.org/TR/css3-box/#marquee Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Java, pirms akli postē, pārliecinies cik atbilde ir noderīga. ;) Tās css3 fīčas atbalsts, cik zinu, nav pilnīgi nevienā pārlūkā. ray, varbūt ir vērts skatīties uz JS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Ā, nu sorry, neiedziļinājos tais css fīčās, jo nav laika, bet jebkurā gadījumā - risinājumu var atrast, vakarā! :P Un es pateicu, ka nevajag vispār izmantot marquee un tas arī ir pirmais, kas bija jāzina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ray Posted November 3, 2008 Author Report Share Posted November 3, 2008 Un es pateicu, ka nevajag vispār izmantot marquee un tas arī ir pirmais, kas bija jāzina. es neteicu, ka man vajag marquee vai taisos viņu izmantot, bet kko tādu kā viņš, tikai ar tām lietām ko iepriekš aprakstīju. laikam būs vien jāskatās šitais js virziemā. kkad biju redzējis līdzīgu lietu klaiņojot pa netu citās lapās, bet tagad nevaru vairs atrast un atcerēties. bet nu paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
estetique Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Ja tu gribi izslidināt saturu no malas, tad kā tu to iedomājies izdarīt bez sākuma stāvokļa "pie malas" ? Šādām iegribām neiesaku izmantot PHP/HTML/CSS, bet gan Flash jeb Java ( kurš nu kuram tuvāks ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Javu? wtf Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Flash jeb Java Kārtējais "jebists" :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
estetique Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Kārtējais "jebists" :> Pirms kritize - atrod atbildi uz cilveka jautajumu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 estetique, es jau pateicu - ar JS to taisa. Nekad neesmu redzējis ka to taisītu ar Flash vai Javu. Un tev es tikai piesējos par "jeb" izmantošanu "vai" vietā. Tracina, ka jauc. Tie vārdi ir pilnīgi ar diametrāli pretējām nozīmēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts