_PUIKA_ Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Sveiki. Man baigā problēma.. Man ir webserveris un tākā to neturu ieslēgtu 24/7 man vajadzētu kādu normālu veidu kā un kur novietot skriptu, kursh neatrodot norādīto domēnu aizmet piemēram uz citu lapu. Nu ideja tāda... Mana webservera piem. index lapa atrodas uz cita servera/hosta ebt viss webs ir mana kompii... tiko es izsledzu kompi (attiecigi webserveri) ta tas index fails tai otra serveri parada to, ka "SERVERIS PATLABAN IR OFFLINE". HELP! der arī skripts, mazums ja derēs varbūt atradīsies uz kartes kads faifiņš (5LS) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Vienkāršāk nebūtu atrast kādu hosteri pa dažiem latiem mēnesī ? der arī skripts A ko ta vēl ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUIKA_ Posted October 14, 2008 Author Report Share Posted October 14, 2008 Nu jā hostu atradu labu, tagad tik skripti vajadzīgi.... Tākā vajag man PHP un es minimāli saprotu kaut ko iekš PHP, derētu, kāda palīdzība... so piecītis man uz kartes vel nav iztērēts :D (tas tāds mājiens) nē nu ja nevar, tad nevar.. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 ja tev lapa hostejas uz tava kompja tad Neviens skripts nav taads kas var paradreseet uz citu adresi, ja tavs kompis ir izslegts .... Risinajums pa visam vienkarsh ... Lietotaji sleedzaas pie Servera kas ir 24/7 onlinee , kur skripts parbauda vai tev kompis ir onlinee .. ja ir tad paradresee uz vtavu serveri (vai savaac datuss utt...) , ja nav tad izmet kaa resuurss nav pieejams ... -- parbaudes varianti ir Ljoti daudz ... Sakot ar Ajax, beidzot ar PHP skriptiem, bet pamats ir visiem daudzmaz vienads --> veicam pieprasijumu, kuram kautkas jadabuun pretii , ja dabuun tad ir OK, ja nee tad .... izvadam pzinjojumu ... ------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUIKA_ Posted October 15, 2008 Author Report Share Posted October 15, 2008 ja tev lapa hostejas uz tava kompja tad Neviens skripts nav taads kas var paradreseet uz citu adresi, ja tavs kompis ir izslegts .... Risinajums pa visam vienkarsh ... Lietotaji sleedzaas pie Servera kas ir 24/7 onlinee , kur skripts parbauda vai tev kompis ir onlinee .. ja ir tad paradresee uz vtavu serveri (vai savaac datuss utt...) , ja nav tad izmet kaa resuurss nav pieejams ... -- parbaudes varianti ir Ljoti daudz ... Sakot ar Ajax, beidzot ar PHP skriptiem, bet pamats ir visiem daudzmaz vienads --> veicam pieprasijumu, kuram kautkas jadabuun pretii , ja dabuun tad ir OK, ja nee tad .... izvadam pzinjojumu ... ------------ paldies, ja varetu reklameties, tad es pat pateiktu KUR MAN UZSKRIPTOJA VESELUS .php par baltu velti ;) he.. :D lētais darbaspēks. xD Paldies visiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 KUR MAN UZSKRIPTOJA VESELUS .php par baltu velti ;)he.. :D lētais darbaspēks. xD Shadi izpelniisies ka Sheit tev neviens Nekad vairs Nepaliidzees... P.S. un tur pat nav ko programmet --> 3 + 1 (3 parbaudei + 1 atbildei ) rindinja koda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 _PUIKA_, apsveicu! Tu tikko nopelnīji personisku attieksmi pret sevi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 izgazas :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUIKA_ Posted October 16, 2008 Author Report Share Posted October 16, 2008 iedomājies... man otrā ekrāna pusē ir PILNĪGI VIENALGA, jo uztraucos par savu paka*u .. nu un ja kaads man piedāva par brīvu zuskriptot, taa smuki... Tu ar atteiktos, ja buutu veelme, bet nesajegtu neko no php? ehh... offtopic meitenes :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Hmm, btw, kur tev te kāds piedāvāja kaut ko uzkodēt ? Un lai nu kā - normāls cilvēks pateiktu paldies, nevis paņirgātos savam palīdzētājam. Bet nu - kur tad nu kārtējais CSists normāls cilvēks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts