jan77 Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 sveiki, kā var pievienot flash baneri forumā, man vajadzētu to pievienot vienkārši postā, es mēginu ar tagiem nekas nesanāk, varbūt kāds man var paskaidrot? paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Flaš bannerim nav nekāda sakara ar php. To var jādara tieši tāpat kā bez php - izmantojot parastus html tagus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan77 Posted September 6, 2008 Author Report Share Posted September 6, 2008 bet kādus tieši tagus jāizmanto?? varbūt stulbs jautājums, bet iepriekš neesmu ar to saskāries tāpēc nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Nezinu kā tev, bet man šodien gūgle joprojām strādā: http://www.google.com/search?q=flash+in+html Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 (edited) Ja tu domā kādu no forumiem, piemēram phpbb, tad tev ir jāatļauj html lietošana un iekš galvenās konfiguārcijas jāatļauj object, param un embed tagi, protams, ja esi tā dēļa admins. Vari vēl pameklēt kādu modifikāciju. Priekš phpbb baigi labā ir Advanced bbcode modifikācija, kura ļauj ielikt ne tikai flash, bet arī youtube klipus, utt... Domāju, ka priekš citiem forumiem gan arī ir kādas modifikācijas, kas atļautu ievietot flash elementus. Edited September 7, 2008 by foxsk8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts