daleader Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 Manam ir probz neprintee aaraa linkus ar mekleeto vārdu Kas man te buutu nepareizi $zinas = mysql_query("select * from tabula where lauks like '%$vards%'"); echo "<a href=kadex.php?id=rom&fiz=$row[0]>$row[1]</a>"; ;?> nevaru izdomāt kas man tu neiit.....
hu_ha Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 1) ieliec error_reporting(E_ALL); un paskaties kaadu kljuudu izmet 2) links ir jaapieraksta linka formaa: echo '<a href="kadex.php?id=rom&fiz='.$row[0].'">'.$row[1].'</a>';
Aleksejs Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 un & simbolu labaak pierakstiit kaa Tu laikam biji domājis & ... Taču šajā gadījumā & simbolu nedrīkst rakstīt kā & jo mums ir nepieciešama tieši & simbola sintaktiskā jēga, nevis tikai korekts attēlojums lapā.
bubu Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 protams, ka & :) nez kaapece pateicu :))) bet pat linkos ir jaaliek & peec striktaa XHTML standarta! un tas funkcionalee taa kaa domaats, browseris & paarveido par &
Aleksejs Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Ok, šo niansi nezināju, būs jāievērtē, vai tiešām tā ir ;) Thnx
bubu Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 es sho saskaaros, kad meegjinaaju valideet savas XHTML Strict lapas, kuraas bija linki ar & simbolu, a shis tik breeca kljuudas aaraa :)
Recommended Posts