millers Posted August 17, 2008 Author Report Share Posted August 17, 2008 ar šādu kodu itkā viņam nāktos piedāvāt man viņju lejupieladēt to video ,bet nepiedāvā kapēc vai ari tas kods ir nepareizs <?php $test = $_GET['id']; $video = "$test.avi"; echo "video/".$_GET['id'].".avi"; ?> <a href="video.php?id=1">Skatit video 1</a> <a href="video.php?id=2">Skatit video 2</a> Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Kaut kas nav rigtīg , tur kaut kas nesaskan , bet nevaru izdomāt kas tieši! tev ar mainīgajiem viss nav pareizi salikts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 millers: Silti iesaku apskatīt php manuālī, ko dara echo funkcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millers Posted August 17, 2008 Author Report Share Posted August 17, 2008 cik es apmeram saprotu echo uzrada text kko tamlidzigu isti nez pieemram taka html <p> nu neesmu 100 proc parliecinats bet ta ir mana doma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 (edited) ar ečo linku var iedot ar mainīgi piemēram: $links = tavs tizlais mainīgo kopums; echo <a href="$links">Tav tizlais links</a>; Edited August 17, 2008 by waplet Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 kā tur bij.. aklais kurlo māca zīmēt? Nevajag iedomāties un kautko pieņemt. Vajag atvērt dokumentāciju/manuāli/tutoriāli un izlasīt un apskatīties kas, ko un kā dara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Nē pareizi ir Aklais redzējā kā mēmais teica kurlajam kā klibais pārlēca pāri zogam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Nē, tas jau ir pavisam cits teiciens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts